Libnet.ro
UNICEF

15:00

Inspectia Judiciara, sesizata in cazul unui alt dosar de viol in grup asupra unei minore de 14 ani, dupa ce fapta a fost schimbata de procurori

Adevărul Adevărul,
Inspectia Judiciara, sesizata in cazul unui alt dosar de viol in grup asupra unei minore de 14 ani, dupa ce fapta a fost schimbata de procurori

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar, din 2013, de la Parchetul Giurgiu, in care initial a fost inceputa cercetarea pentru violarea unei fete de 14 ani de catre sase tineri, apoi fapta a fost schimbata in intretinere de acte sexuale cu un minor. continuă pe Adevărul

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar de viol, din 2013, de la Parchetul Giurgiu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar, din 2013, de la Parchetul Giurgiu, in care initial a fost inceputa cercetarea pentru violarea unei fete de 14 ani de.

Inspectia Judiciara, sesizata intr-un alt caz de viol. O fata de 14 ani din Giurgiu a fost violata de mai multi barbati

Dupa ce Inspectia Judiciara a demarat verificari in cazul fetei violate de sapte tineri in Vaslui, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara pentru verificari legate de cazul unei minore din judetul Giurgiu, care a fost agresata sexual in 2013.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui viol din Giurgiu petrecut in anul 2013

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara pentru a face verificari in cazul unei minore din judesul Girgiu violata in urma cu doi ani, scrie Agerpres. Ca urmare a.

Judecatorii care au dat verdictul in cazul tinerilor acuzati de viol, cercetati de Inspectia Judiciara

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul celor sapte tineri care au violat o tanara din Vaslui. Astfel, Inspectia Judiciara va trebui sa efectueze in vederea efectuarii de verificari in cazul eliberarii din arest a celor sapte tineri acuzati de viol.

Presedintele CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecator Marius Badea Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari potrivit competentelor, in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui, se arata intr-un raspuns trimis marti ziarului Adevarul.

Industria sigurarilor poate rezista cu succes in cazul unui utremur major

Industria asigurarilor din tara noastra poate face fata cu succes si fara probleme obligatiilor de plata in cazul unui eveniment catastrofal, considera Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )