Libnet.ro
UNICEF

15:00

Inspectia Judiciara verifica dosarul privind violul de la Deveselu

România Liberă România Liberă,
Inspectia Judiciara verifica dosarul privind violul de la Deveselu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul dosarului privind violarea unei tinere din judetul Olt de catre patru barbati, printre care si un militar, din Deveselu. continuă pe România Liberă

Efecte ale violului de la Caracal: CSM a sesizat Inspectia Judiciara

Cazul violului asupra adolescentei de 18 ani din comuna Rusanesti, judetul Olt, care a avut loc pe data de 15 iunie, incepe sa-si arate primele efecte. Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara din cadrul institutiei pentru a cerceta daca a fost respectata procedura in domeniu in asemenea cazuri.

Inspectia Judiciara, sesizata in cazul unui alt dosar de viol in grup asupra unei minore de 14 ani, dupa ce fapta a fost schimbata de procurori

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar, din 2013, de la Parchetul Giurgiu, in care initial a fost inceputa cercetarea pentru violarea unei fete de 14 ani de catre sase tineri, apoi fapta a fost schimbata in intretinere de acte sexuale cu un minor.

Presedintele CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la un caz de agresiune sexuala din judetul Olt

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara pentru verificari referitoare la un caz de agresiune sexuala din judetul Olt, care a fost semnalat in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )