Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presedintele CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la un caz de agresiune sexuala din judetul Olt

B1 B1,
Presedintele CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la un caz de agresiune sexuala din judetul Olt

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara pentru verificari referitoare la un caz de agresiune sexuala din judetul Olt, care a fost semnalat in. continuă pe B1

Efecte ale violului de la Caracal: CSM a sesizat Inspectia Judiciara

Cazul violului asupra adolescentei de 18 ani din comuna Rusanesti, judetul Olt, care a avut loc pe data de 15 iunie, incepe sa-si arate primele efecte. Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara din cadrul institutiei pentru a cerceta daca a fost respectata procedura in domeniu in asemenea cazuri.

Inspectia Judiciara, sesizata in cazul unui alt dosar de viol in grup asupra unei minore de 14 ani, dupa ce fapta a fost schimbata de procurori

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in cazul unui alt dosar, din 2013, de la Parchetul Giurgiu, in care initial a fost inceputa cercetarea pentru violarea unei fete de 14 ani de catre sase tineri, apoi fapta a fost schimbata in intretinere de acte sexuale cu un minor.

Inspectia Judiciara verifica dosarul privind violul de la Deveselu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in cazul dosarului privind violarea unei tinere din judetul Olt de catre patru barbati, printre care si un militar, din Deveselu.

100 de Minute. CSM a reactionat numai dupa ce cazurile de viol au aparut in presa

Presedintele CSM a anuntat astazi ca a sesizat Inspectia Judiciara in cazul violului de la Caracal pe care l-am prezentat, in premiera, vineri la 100 de minute. Brusc, CSM a devenit foarte receptiv la abuzurile.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )