Libnet.ro
UNICEF

08:30

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de 2,4 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectia Muncii a aplicat amenzi de 2,4 milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 19 - 23 mai, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 600 de lei si au fost depistate 392 de persoane care lucrau fara forme legale, se arata intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 30 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 30 milioane lei 6,8 milioane euro).

Lichiditate de aproape 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 9 milioane lei 2 milioane euro).

Raiffeisen a investit 7,65 milioane lei in proiecte comunitare

Investitiile comunitare realizate de Raiffeisen Bank in Romania s-au ridicat, in 2013, la valoarea de 7,65 milioane lei si s-au adresat unui numar de 300. 000 de beneficiari din intreaga tara, se arata in Raportul de Responsabilitate Corporativa, dat publicitatii, miercuri, de catre banca.

APIA a efectuat catre agricultori plati de peste 62 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat catre agricultori, in data de 23 mai, plati de peste 62 milioane lei, informeaza un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, de la Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice au emis certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, intr-o licitatie la care costurile de finantare au continuat sa scada, randamentul mediu obtinut fiind de 2,49% pe an, fata de 2,94% pe an la precedenta operatiune pentru titluri cu maturitate similara .

DGAF a dat amenzi de peste 1,3 milioane lei si a inchis 43 firme in piata Obor din capitala pentru neemiterea bonului fiscal

Inspectorii Directiei Generala Antifrauda Fiscala DGAF) au dispus amenzi de peste 1,3 milioane de lei si au inchis 43 de firme in complexul Obor din Capitala, pentru incalcarea obligativitatii emiterii.

Pierderile Omniasig VIG au insumat 626,5 milioane lei in ultimii trei ani

Omniasig Vienna Insurance Group a incheiat anul trecut cu pierderi de 217,04 milioane de lei, in scadere cu 4,9% fata de 2012, iar afacerile au coborat cu 14,2%, la 881,1 milioane de lei, potrivit datelor asiguratorului, citate de Mediafax.

MFP a atras 820 milioane lei printr-o licitatie de certificate de trezorerie cu discont

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 820 de milioane de lei de la noua banci, printr-o licitatie cu certificate de trezorerie cu discont, informeaza un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )