Libnet.ro
UNICEF

05:30

Inspector de urbanism din Gorj, trimis in judecata pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Inspector de urbanism din Gorj, trimis in judecata pentru luare de mita

Un inspector cu probleme de urbanism si amenajarea teritoriului in cadrul Primariei orasului Tismana a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, pentru luare de mita. continuă pe România Liberă

Jurnalist din Mures, trimis in judecata pentru santaj

Jurnalistul Julien Tanasa a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie din Mures, sub control judiciar, fiind acuzat de santaj.

Procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, Vasile Balaican, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. in acelasi dosar, un sofer este cercetat pentru cumparare de influenta.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai longevivi primari din Vaslui, trimis in judecata de DNA chiar inainte de alegeri

Primarul comunei vasluiene Berezeni, Iulian Miliare, a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de coruptie intr-un dosar ce vizeaza acordarea de subventii unei asociatii agricole din comuna.

DNA: Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea, Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al aceluiasi spital, a fost retinuta tot pentru luare de mita.

Manager de spital, retinut pentru luare de mita

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Capitala, a fost retinut pentru luare de mita. in acelasi dosar, a mai fost retinuta si.

DNA: 77 de medici oncologi, urmariti penal pentru luare de mita

77 de medici specialisti oncologi sunt urmariti penal de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru comiterea infractiunii de luare de mita, dupa ce au beneficiat de excursii in India in schimbul prescrierii anumitor medicamente.

Fost ministru pakistanez, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru luare de mita

Un fost ministru al Afacerilor Religioase a fost condamnat vineri la 16 ani de inchisoare pentru ca a primit mita in schimbul unor aranjamente privind pelerinajul anual musulman catre Mecca, Arabia.

Game of Porn! Pornhub, dat in judecata pentru utilizarea ilegala a scenelor din Game of Thrones (VIDEO)

Plangere impotriva Pornhub! HBO a depus o plangere in justitie impotriva site-ului pentru adulti, acuzandu-l de incalcarea drepturilor de autor prin exploatarea clandestina.

O romanca din Targu Jiu candideaza pentru un post de consilier local intr-un orasel din Italia. Ce mesaj are tanara pentru alegatori

Unele nume de pe listele de vot la alegerile locale din Italia sunt romanesti. Un exemplu in acest sens fiind gorjeanca Mihaela Baloi. Tanara in varsta de 32 de ani candideaza pentru un.

Turneul EURO 2016 din Franta, posibila tinta pentru atacurile teroriste

Statele Unite avertizeaza oficial ca turneul EURO 2016, care va avea loc in Franta in perioada 10 iunie-10 iulie, este o tinta pentru atacurile teroriste. Numarul mare de turisti care vor vizita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )