Libnet.ro
UNICEF

08:30

Manager de spital, retinut pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Manager de spital, retinut pentru luare de mita

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Capitala, a fost retinut pentru luare de mita. in acelasi dosar, a mai fost retinuta si. continuă pe Antena3

DNA: Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea, Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al aceluiasi spital, a fost retinuta tot pentru luare de mita.

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost secretar de stat la Sanatate si fost manager al Spitalului Sfantul Ioan, a fost retinut pentru luare de mita

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti, Alexandru Ciocalteu, a fost retinut de procurorii DNA fiind acuzat de luare de mita. in acelasi dosar a mai fost retinut Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti, pentru luare de mita.

Inspector de urbanism din Gorj, trimis in judecata pentru luare de mita

Un inspector cu probleme de urbanism si amenajarea teritoriului in cadrul Primariei orasului Tismana a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, pentru luare de mita.

DNA: 77 de medici oncologi, urmariti penal pentru luare de mita

77 de medici specialisti oncologi sunt urmariti penal de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru comiterea infractiunii de luare de mita, dupa ce au beneficiat de excursii in India in schimbul prescrierii anumitor medicamente.

Fost ministru pakistanez, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru luare de mita

Un fost ministru al Afacerilor Religioase a fost condamnat vineri la 16 ani de inchisoare pentru ca a primit mita in schimbul unor aranjamente privind pelerinajul anual musulman catre Mecca, Arabia.

Sefului Politiei Locale de la Sectorul 1, RETINUT pentru coruptie! Rolul lui Emanoil Bocean, in reteaua Chiliman-Moisescu

UPDATE: Emanoil Bocean a fost RETINUT pentru ca a pretins si primit 2, 25 milioane de lei de la oameni de afaceri in calitate de consilier personal al primarului Andrei Chiliman, suspendat pentru coruptie.

Medicul Alexandru Ciocalteu, in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins vineri cererea DNA de arestare preventiva a lui Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Povestea singurului director de spital din Romania care a recunoscut ca a primit spaga

Fostul manager al Spitalului Municipal Anton Cincu din Tecuci, Teodor Negru 59 de ani), a fost trimis in judecata, la inceputul acestei saptamani, pentru luare de mita. Medicul si-a dat demisia din functia de director pe 13 aprilie, la o zi dupa ce procurorii DNA l-au prins in flagrant cand primea o parte din spaga.

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins vineri cererea DNA de arestare preventiva a lui Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, urmand ca acesta sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )