Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

ADPM ADPM,
Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Tyra Banks ori Lady Gaga, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Antonia, Carmen Bruma sau Adelina Pestritu, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! . continuă pe ADPM

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Monica Gabor, Dan Helciug, Smiley, Mihaela Radulescu sau Dan Helciug, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Strada cu cele mai multe tranzactii: Ikea, Dedeman si 10.000 de locuinte

Bulevardul Theodor Pallady si, in general, zona de est au devenit din ce in ce mai interesante pentru dezvoltatorii imobiliari, care au achizitionat in ultimul an loturi mari de teren in zona pentru dezvoltari de retail si rezidential, cea mai noua tranzactie fiind cea pentru al doilea magazin IKEA din Romania. Cum va arata zona in cinci ani?.

Horatiu Radu: Planul de urgenta privind aprovizionarea cu gaze a fost trimis CE saptamana aceasta

Planul de urgenta privind securitatea aprovizionarii cu gaze a fost trimis, saptamana aceasta, Comisiei Europene, a declarat, joi, agentul guvernamental al Romaniei la Curtea de Justitie a UE, Razvan-Horatiu.

Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze

Chiar daca iPhone 6 a fost surclasat de concurentii LG G4 si Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste camera foto, aceasta se descurca, in continuare, mai mult decat onorabil. Dar pentru ca degeaba faci fotografii bune daca nu le prelucrezi pe masura, nu ar fi rau sa ai in vedere cele mai bune aplicatii [] Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune camere video spion

In ziua de astazi, tehnologia a evoluat atat de mult, incat cele mai bune camere video spion au ajuns la preturi accesibile. Noi am selectat cateva dintre cele mai vandute produse de acest fel in intreaga lume si vi le prezentam. Precum niste adevarati spioni sau detectivi particulari, ne-am documentat care sunt cele mai bune [] Cele mai bune camere video spion Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

ANOFM: Peste 23.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind inregistrate in Cluj, Bucuresti, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Salaj, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai mari greseli din cele mai mari filme hollywoodiene: erori care au ramas in istoria cinematografiei

Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografica, care au avut bugete de productie uriase si un succes comercial pe masura, au si o multime de greseli si inexactitati.

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )