Libnet.ro
UNICEF

07:30

Instanta a decis: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Antena3 Antena3,
Instanta a decis: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

10 - Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul. continuă pe Antena3

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Actualizare 17:06 Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, a decis definitiv astazi Curtea de Apel Bucuresti CAB), scriu surse din presa.

UPDATE. Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui Mircea Basescu fata de masura arestului preventiv, astfel, fratele sefului statului va fi cercetat, in continuare, in stare de arest.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Mircea Basescu si Marian Capatana vor ramane in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul traficului de influenta prin care cei doi ar fi intervenit.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest. Decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, vineri, ca Mircea Basescu si Marian Capatana, implicati intr-un dosar de trafic de influenta, sa ramana in arest preventiv. Decizia este definitiva, cei.

Tribunalul Constanta: Grinica si Izaura Anghel nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu si Marian Capatana

Fiica si fiul cel mic ai lui Bercea Mondial, vor fi cercetati in continuare sub control judiciar, a decis, joi, Tribunalul Constanta. Instanta a dispus totodata ca acestia nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu, de Marian Capatana sau de membrii familiilor acestora. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata in termen de 48 de ore.

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi la DNA, pentru audieri in dosarul traficului de influenta

Mircea Basescu si MarianCapatana au fost adusi, joi, din arestul Politiei Capitalei, la DNA, urmand sa fie audiati in dosaul traficului de influenta. La DNA se afla si SanduAnghel, zis.

UPDATE Mircea Basescu afla astazi daca mai ramane in arest. Fratele presedintelui Romaniei a fost adus la Curtea de Apel cu o duba a Politiei

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia Tribunalului Bucuresti, care a hotarat, saptamana trecuta, arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Mircea Basescu afla astazi daca mai ramane in arest

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia Tribunalului Bucuresti, care a hotarat, saptamana trecuta, arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Tribunalul Constanta: Izaura si Grinica Anghel nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu si Marian Capatana

Izaura si Grinica Anghel, fiica si fiul cel mic ai lui Bercea Mondial, vor fi cercetati in continuare sub control judiciar, a decis, joi, Tribunalul Constanta. Instanta a dispus totodata ca acestia nu au voie.

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, afla daca ramane in arest. Instanta se pronunta la ora 17

Fratele presedintelui Traian Basescu asteapta decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti in privinta ramanerii sale in arest preventiv. Mircea Basescu a fost adus dimineata in fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )