Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi la DNA, pentru audieri in dosarul traficului de influenta

B1 B1,
Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi la DNA, pentru audieri in dosarul traficului de influenta

Mircea Basescu si MarianCapatana au fost adusi, joi, din arestul Politiei Capitalei, la DNA, urmand sa fie audiati in dosaul traficului de influenta. La DNA se afla si SanduAnghel, zis. continuă pe B1

Mircea Basescu a plecat de la DNA: Avocatul sau spune ca nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a.

Avocatul Nelu Tasca spune ca Mircea Basescu nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a dorit sa dea declaratie, dar ca membri ai familiei Anghel au dat declaratii denigratoare fata de sistemul de justitie.

Pentru Mircea Basescu si Capatana, libertatea este o marfa care se poate cumpara. MOTIVAREA deciziei de arestare preventiva

Judecatorul care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana arata in motivarea hotararii ca, pentru cei doi, dreptatea si libertatea au devenit o marfa care se poate .

Noi dezvaluiri in scandalul Bercea-GATE. Mircea Basescu admite ca a luat bani pentru fratele sau, Traian

Scandalul Bercea-Gate continua cu noi dezvaluiri. Mircea Basescu admite in fata DNA ca a luat bani pentru fratele sau Traian. in seria de stenograme, inregistrate la flagrantul organizat de DNA, apar.

Motivarea arestarii: Dreptatea si libertatea, marfa de vanzare pentru Mircea Basescu si Marian Capatana

Judecatorul care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana arata in motivarea hotararii ca, pentru cei doi, dreptatea si libertatea au devenit o marfa care se poate cumpara si vinde, fapt ce aduce atingere increderii in sistemul judiciar.

Tribunalul Constanta: Grinica si Izaura Anghel nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu si Marian Capatana

Fiica si fiul cel mic ai lui Bercea Mondial, vor fi cercetati in continuare sub control judiciar, a decis, joi, Tribunalul Constanta. Instanta a dispus totodata ca acestia nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu, de Marian Capatana sau de membrii familiilor acestora. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata in termen de 48 de ore.

Noi stenograme care ingroapa familia prezidentiala. Mircea Basescu admite ca a luat bani pentru fratele sau, Traian

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri cutremuratoare despre traficul de influenta la nivel inalt. in seria de stenograme, inregistrate la flagrantul organizat de DNA, apar.

UPDATE: Stenograme in cazul Mircea Basescu - Nasule, daca dau la DNA, intr-o saptamana esti arestat

Noi stenograme din dosarul in care este implicat Mircea Basescu au fost facute publice aseara la un pot de televiziunie. Acestea ar surprinde momentul in care s-ar fi incercat flagrantul santajului reclamat de fratele sefului statului. Conform postului TV, documentele ar fi fost furnizate de DNA, dar nu au elemente de autentificare.

Dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cum a fost cercetat si sanctionat de catre CSM procurorul Iacobescu pentru ca a scurs informatii din ancheta catre presa

In februarie 2012, procurorul Eugen Iacobescu de pe langa Tribunalul Olt, cel care timp de aproape doi ani a anchetat cazul Bercea Mondial - Mircea Basescu, a fost sanctionat disciplinar de catre Consiliul Superior al Magistraturii. Sanctiunile, ramase definitive ulterior la Inalta Curte, au venit dupa ce cu un an inainte procurorului i-a fost luat dosarul de catre superior pentru ca a iesit in repetate randuri in presa si a relatat despre aspecte considerate a fi confidentiale din ancheta. Acum, presedintele Senatului, C. Tariceanu cere din nou CSM-ului sa ancheteze cazul.

STENOGRAME Cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial, aflat in inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta

Referatul procurorilor DNA dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sint trimisi in judecata pentru santaj la adresa lui Mircea Basescu) prezinta o versiune diferita de cea descrisa de inregistrarile video difuzate de Antena 3 in data de 18 iunie. Astfel, daca in inregistrarile prezentate de Antena 3, Mircea Basescu pare sa admita explicit ca la el au ajuns 250. 000 de euro din partea membrilor familiei lui Bercea Mondial, in referatul DNA se arata ca banii dati de familia lui Bercea ar fi ajuns doar la intermediarul Marian Capatana. In referat este citata o convorbire telefonica purtata din inchisoare in care Florin Anghel fiul lui Bercea Mondial) il ameninta astfel pe fratele presedintelui Basescu: de nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta toate care mergeau ca mi-ai luat 600. 000 euro si nu ne-ai facut nimic. Sa stii de la mine cum te-oi face sa ma tii minte toata viata ta .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )