Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Basescu a plecat de la DNA: Avocatul sau spune ca nu a fost confruntat cu familia Anghel

B1 B1,
Mircea Basescu a plecat de la DNA: Avocatul sau spune ca nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a. continuă pe B1

Avocatul lui Mircea Basescu a studiat la DNA dosarul clientului sau

Avocatul lui Mircea Basescu a fost, luni, la DNA pentru a studia dosarul clientului sau in vederea pregatirii apararii de la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii vor judeca vineri contestatia la decizia de.

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi la DNA, pentru audieri in dosarul traficului de influenta

Mircea Basescu si MarianCapatana au fost adusi, joi, din arestul Politiei Capitalei, la DNA, urmand sa fie audiati in dosaul traficului de influenta. La DNA se afla si SanduAnghel, zis.

Mircea Basescu, audiat la DNA. Aparatorul sau: Ce am auzit astazi denigreaza intreg sistemul de justitie

Avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, a declarat joi la iesirea de la DNA, unde au fost audiati martori in dosarul in care a fost arestat clientul sau, ca ceea ce a auzit denigreaza intreg sistemul de justitie.

Avocatul Nelu Tasca spune ca Mircea Basescu nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a dorit sa dea declaratie, dar ca membri ai familiei Anghel au dat declaratii denigratoare fata de sistemul de justitie.

Mircea Basescu spune de dupa gratii ca este nevinovat

Mircea Basescu spune de dupa gratii ca este nevinovat. Avocatul sau sustine ca fratele presedintelui nu a luat niciun ban de la familia lui Bercea Mondial. Contestatia lui Mircea Basescu la decizia de arest.

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

Probele video depuse impotriva lui Mircea Basescu au fost autentificate de un specialist al DNA

Fisierele video depuse de fiul lui Bercea Mondial ca probe in sustinerea plangerii sale impotriva fratelui presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, au fost folosite de anchetatori doar dupa ce au fost certificate de un specialist tehnic al DNA, au declarat surse judiciare.

DNA: Marius Constantin si patru membri ai familiei lui Bercea Mondial, trimisi in judecata pentru santajarea lui Mircea Basescu

Marius Constantin, precum si mai multi membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru santaj, in dosarul in care este implicat si fratele presedintelui, Mircea Basescu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Constantin si patru din membrii clanului Bercea i-au cerut lui Mircea Basescu 280. 000 de euro, pentru a nu face publice informatii privind presupuna lui implicare in fapte de coruptie.

Fiul lui Bercea Mondial, audiat de catre DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, care a facut inregistrarile depuse la dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, a fost adus si el, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in aceasta cauza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )