Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mircea Basescu, audiat la DNA. Aparatorul sau: Ce am auzit astazi denigreaza intreg sistemul de justitie

România Liberă România Liberă,
Mircea Basescu, audiat la DNA. Aparatorul sau: Ce am auzit astazi denigreaza intreg sistemul de justitie

Avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, a declarat joi la iesirea de la DNA, unde au fost audiati martori in dosarul in care a fost arestat clientul sau, ca ceea ce a auzit denigreaza intreg sistemul de justitie. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu a plecat de la DNA: Avocatul sau spune ca nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a.

Avocatul lui Mircea Basescu a studiat la DNA dosarul clientului sau

Avocatul lui Mircea Basescu a fost, luni, la DNA pentru a studia dosarul clientului sau in vederea pregatirii apararii de la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii vor judeca vineri contestatia la decizia de.

Fiul lui Bercea Mondial, audiat de catre DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, care a facut inregistrarile depuse la dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, a fost adus si el, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in aceasta cauza.

Avocatul Nelu Tasca spune ca Mircea Basescu nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a dorit sa dea declaratie, dar ca membri ai familiei Anghel au dat declaratii denigratoare fata de sistemul de justitie.

Mircea Basescu, arestat 30 de zile

Mircea Basescu a fost dus in arestul Politiei Capitalei, vineri, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

DNA: Marius Constantin si patru membri ai familiei lui Bercea Mondial, trimisi in judecata pentru santajarea lui Mircea Basescu

Marius Constantin, precum si mai multi membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru santaj, in dosarul in care este implicat si fratele presedintelui, Mircea Basescu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Constantin si patru din membrii clanului Bercea i-au cerut lui Mircea Basescu 280. 000 de euro, pentru a nu face publice informatii privind presupuna lui implicare in fapte de coruptie.

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi la DNA, pentru audieri in dosarul traficului de influenta

Mircea Basescu si MarianCapatana au fost adusi, joi, din arestul Politiei Capitalei, la DNA, urmand sa fie audiati in dosaul traficului de influenta. La DNA se afla si SanduAnghel, zis.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu: Procurorii l-au adus si pe Bercea Mondial la audieri

UPDATE 13:05 Bercea Mondial a fost si el adus la DNA pentru a dat explicatii in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca a primit bani pentru a face trafic de influenta, fiind scos din penitenciar. Izaura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )