Libnet.ro
UNICEF

11:30

Insurgenti sunniti au executat 21 de persoane in doua orase din Irak

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Insurgenti sunniti au executat 21 de persoane in doua orase din Irak

Insurgenti au ucis 21 de persoane in doua zile, in orasele Rawa si Aana, in vestul Irakului, au anuntat ofiteri si medici duminica, citati de presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Insurgenti sunniti au executat zeci de oficiali locali in doua orase din Irak

Insurgenti au ucis 21 de oficiali locali in doua zile, in orasele Rawa si Aana, in vestul Irakului, au anuntat ofiteri si medici duminica.

Reuters: Jihadistii au ocupat 3 orase din provincia Anbar, Irak

Insurgentii sunniti apartinand grupului Statului Islamic din Irak si Levant SIIL) au ocupat duminica trei orase din provincia Anbar din vestul Irakului, au declaratmartori si surse din fortele de securitate pentru Reuters.

Criza din Irak: Jihadistii au ocupat 3 orase din provincia Anbar (surse)

Insurgentii sunniti apartinand grupului Statului Islamic din Irak si Levant SIIL) au ocupat duminica trei orase din provincia Anbar din vestul Irakului, au declarat martori si surse din fortele de securitate pentru Reuters.

Calatorie prin Europa, in cautarea Capitalei Culturale Europene. Doi bloggeri clujeni vor vizita, intr-o luna, 16 orase din Europa

Gabriel Aldea si Dan Ciulea, doi bloggeri clujeni, au initiat un proiect numit CJX prin care vor sustine candidatura Clujului la titlul Capitala Culturala Europeana 2021 CCE), il vor promova ca destinatie turistica si ca oras-Capitala Europeana a Tineretului 2015. Timp de o luna, ei vor calatori in 16 orase din Europa, fost si viitoare CCE.

CALCULE Astazi se stabiliesc inca doua echipe din optimi la Cupa Mondiala. Mexic - Croatia, un meci de care pe care. Cum poate fi eliminata Brazilia

Astazi incepe ultima faza a grupelor Cupei Mondiala 2014. Se vor juca ultimele doua meciuri in grupele A si B. Daca in Grupa B echipele se stiu deja, in Grupa A lupta este deschisa, iar gazele din Brazilia se vor lupta pentru un loc in optimile de finala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )