Libnet.ro
UNICEF

21:30

Intact Media Group lanseaza catalogul celor mai puternici o suta oameni de afaceri din tara, Romani care dezvolta Romania

Antena3 Antena3,
Intact Media Group lanseaza catalogul celor mai puternici o suta oameni de afaceri din tara, Romani care dezvolta Romania

Un nou produs editorial marca Intact Media Group va fi disponibil incepand de astazi, 20. 2016, la punctele de difuzare a presei din intreaga tara. Romani care dezvolta. continuă pe Antena3

Romania are oameni speciali. Romani care Dezvolta Romania, noul proiect al Intact Media Group

Indiferent de cum ar arata lucrurile in statistici, de cum stam cu PIB-ul sau cu absorbtia fondurilor europene, Romania merge inainte. Mai bine decat cred cu tarie scepticii de pe internet, ma.

Sase romance apar in topul celor mai puternice femei care pot transforma lumea

Un site american a realizat topul celor mai puternice femei care pot transforma lumea intr-un loc mai bun, iar printre cele 60 de doamne, se afla si cateva dintre romancele noastre. Aceste femei,.

Romani care dezvolta Romania, proiectul Intact Media Group care spune povestile romanilor de succes

Romani care dezvolta Romania este cea mai noua campanie Intact Media Group, care isi propune sa va prezinte acele afaceri care sunt 100% romanesti. Sunt romani care Dezv.

Firmele romanesti, competitie dura cu multinationalele pentru atragerea celor mai buni specialisti

Competitia pentru cei mai buni angajati a devenit anul trecut tot mai dura, pe fondul unei cresteri economice substantiale si a unui deficit de specialisti tot mai accentuat. Reducerea costurilor aferente.

Lista celor mai eleganti barbati din lume: Care sunt celebritatile cele mai apreciate pentru stilul vestimentar

Actorii Ryan Reynolds, Idris Elba, Eddie Redmayne si cantaretul hip-hop Drake se numara printre cei mai eleganti barbati din lume in 2016, potrivit unei liste anuale intocmita de jurnalistii revistei GQ.

Povestea celor mai fascinanti impostori din istorie: escrocul care a vandut Turnul Eiffel, infractorul care a inventat o limba pentru o tara pe care nu a vizitat-o

De-a lungul istoriei, oamenii si-au insusit noi identitati. Unii fac acest lucru pentru a avea o viata mai palpitanta si pentru a atrage atentia, in timp ce altii au motive de-a dreptul sinistre, precum planuirea unei crime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )