Libnet.ro
UNICEF

11:00

intalnire Antonescu-Ponta, la ora 13 (SURSE).

România Liberă România Liberă,
intalnire Antonescu-Ponta, la ora 13 (SURSE).

Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se vor intalni luni, la ora 13. 00, conform unor surse din USL, citate de B1TV. Aceasta este prima intrevedere dupa sistarea, martea trecuta, a discutiilor privitoare la restructurarea Guvernului. Citeste si: Sedinta PNL pe tema viitorului USL s-a incheiat: Antonescu a primit un mandat de fermitate Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, declara, la finalul reuniunii de duminica de la sediul partidului, ca, pentru intalnirea de luni cu Victor . continuă pe România Liberă

Va rupe Dan Voiculescu USL? Antonescu si Ponta se vor intalni la ora 13:00. Premierul va avea o intalnire cu grupul minoritatilor la ora 15:00

CrinAntonescu si Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 13:00, potrivit unor surse citate de B1 TV. La intalnire vor participa Klaus Iohannis siLiviu Dragnea. Reuniunea are loc in contextul unei noi.

Se linistesc apele in coalitie? Prima intalnire intre Ponta, Antonescu si Iohannis

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat surse din PSD si PNL, scrie Mediafax .

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la ora 13.00 - surse

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni luni, la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat, pentru Mediafax, surse din PSD si PNL.

Ziua in care se decide soarta USL-ului a sosit. Antonescu: Ponta nu e in situatia sa aseze cum doreste propunerile de ministri PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa o intalnire a liderilor USD in Biroul presedintelui Camerei, ca vrea ca USL sa ramana unita, o varianta posibila fiind ramanerea pe structura din 2012 a .

Ce este Balcicul pentru romani? Lucian Boia discuta online cu cititorii, luni, de la ora 13 00

Cartea istoricului Lucian Boia despre Balcic este evenimentul editorial al inceputului lui 2014. Este unul dintre cele mai frumoase volume aparute in ultimii ani, o istorisire despre deliciile si moravurile elitei interbelice, despre arte, artistii si boema care umpleau Balcicul, despre viata privata a reginei Maria, despre intamplari galante si loisirul rarefiat al elitei. Totul condimentat, mai mult decat in alte carti, de ironiile delicate si comentariile binevoitoare ale lui Lucian Boia, care discuta online cu cititorii luni, de la ora 13. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiComanda un exemplar al cartii cu autograful autorului. Coperta cartonata si supracoperta, 33 de ilustratii alb-negru si color.

Ponta se intalneste cu grupul minoritatilor, la ora 15.00.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni cu grupul minoritatilor la ora 15:00, fiind astfel posibila formarea unei noi majoritati, daca PNL iese de la guvernare, informeaza B1TV. Tot luni, la ora 13, va avea loc o intalnire intre Ponta si Antonescu. La intalnire vor participa Klaus Iohannis si Liviu Dragnea. Citeste si: Intalnire Antonescu-Ponta, la ora 13 SURSE) Reuniunea are loc in contextul unei noi incercari de a ajunge la o intelegere privind propunerile liberalilor pentru .

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Crin Antonescu ca PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind structura Guvernului. Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. , a spus Ponta. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa .

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

Antonescu: Ponta sa renunte la trasnaia cu vicepremierul. Daca vrea sa se impuna, nu putem merge mai departe

Crin Antonescu este hotarat sa-l infrunte pe Victor Ponta. Lideurul PNL spune ca daca partenerul sau de alianta va dori sa il impuna pe presedintele PC, Daniel Constantin, pentru functia de vicepremier,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )