Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Crin Antonescu ca PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind structura Guvernului. Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. , a spus Ponta. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa . continuă pe România Liberă

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

Va rupe Dan Voiculescu USL? intalnire decisiva intre Antonescu si Ponta. Premierul va avea o intalnire si cu grupul minoritatilor

CrinAntonescu si Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 13:00, potrivit unor surse citate de B1 TV. La intalnire vor participa Klaus Iohannis siLiviu Dragnea. Reuniunea are loc in contextul unei noi.

Zi decisiva pentru USL. Liderii Uniunii urmeaza sa aiba o noua intalnire luni. Antonescu si Iohannis au un mandat de fermitate

Liderii USL se reunesc luni intr-o noua incercare de a ajunge la o intelegere privind propunerile liberalilor pentru cele patru portofolii din Guvern. Liderii PNL s-au reunit, duminica seara, intr-o sedinta informala, pentru a discuta pe tema mandatului de negociere de luni.

intalnire Antonescu-Ponta, la ora 13 (SURSE).

Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se vor intalni luni, la ora 13. 00, conform unor surse din USL, citate de B1TV. Aceasta este prima intrevedere dupa sistarea, martea trecuta, a discutiilor privitoare la restructurarea Guvernului. Citeste si: Sedinta PNL pe tema viitorului USL s-a incheiat: Antonescu a primit un mandat de fermitate Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, declara, la finalul reuniunii de duminica de la sediul partidului, ca, pentru intalnirea de luni cu Victor .

Ziua in care se decide soarta USL-ului a sosit. Antonescu: Ponta nu e in situatia sa aseze cum doreste propunerile de ministri PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa o intalnire a liderilor USD in Biroul presedintelui Camerei, ca vrea ca USL sa ramana unita, o varianta posibila fiind ramanerea pe structura din 2012 a .

Antonescu: Ponta sa renunte la trasnaia cu vicepremierul. Daca vrea sa se impuna, nu putem merge mai departe

Crin Antonescu este hotarat sa-l infrunte pe Victor Ponta. Lideurul PNL spune ca daca partenerul sau de alianta va dori sa il impuna pe presedintele PC, Daniel Constantin, pentru functia de vicepremier,.

Raspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL

Raspunzand solicitarii liderului PNL Crin Antonescu de a alege intre PNL si USD, premierul Victor Ponta a spus ca alege ca guvernarea sa continue pana in 2016, inclusiv, in formula USL. Am ales ! Am ales ca,.

EXCLUSIV, la Punctul de intalnire: REZULTATELE unui sondaj pentru PREZIDENTIALE

Sorin Oprescu se afla in topul personalitatilor fata de care romanii au o opinie favorabila, cu un procent de 53%, in timp ce Crin Antonescu, candidatul USL la prezidentiale, se situeaza pe locul al patrulea,.

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -.

VIDEO. Basescu: Este posibil sa depun plangere impotriva lui Ponta, pentru abuz in serviciu.

Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul premierului Victor Ponta. Citeste si: Basescu: Tentativa de reviziurea a Constitutiei va fi un esec Victor Ponta este corupt, ma refer la traficul de influenta cu terenurile catre baronul de Braila Bunea Stancu, Rompetrol, un alt act de coruptie, CFR Marfa, catre Gruia Stoica. Citeste si: Basescu: Ponta guverneaza .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )