Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

B1 B1,
Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -. continuă pe B1

VIDEO. Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am ales: cea mai buna formula de guvernare este USL!.

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, ca a ales, in urma ultimatului dat de Crin Antonescu de a alege intre PNL si PC, sa continue guvernarea in formula USL pana in 2016, informeaza Mediafax. Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL, a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei. El nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului .

VIDEO Victor Ponta a prezentat Rezultatele economice in anul 2013 si tintele pentru 2014-2015: Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%. / Indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pe

Premierul Victor Ponta a prezentat vineri Rezultatele economice in anul 2013 - tintele pentru 2014-2015. Cel mai important lucru pentru un guvern e performanta economica. Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%, mult peste convingerea noastra a celor care ne gandim ca viata economica e cea mai mare provocare si mult peste media majoritatii tarilor europene, a afirmat primul ministru. Consider ca nu suntem prea ambitiosi sa pastram tendinta de crestere peste 3%, a spus Ponta cu referire la 2014-2015. El a mai afirmat ca Azi indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pentru euro, insa In realitate, e vorba si de convergenta reala, capacitatea economiei de a indeplini conditiile de competitivitate. Daca pastram acest trend pozitiv, Romania isi poate atinge tinta de a fi membru integrat in 2019. Cele mai importante declaratii ale primului ministru, in articol.

Ponta ii raspunde lui Antonescu: Cea mai buna formula de guvernare este USL

Victor Ponta a raspuns solicitarii liderului PNL, Crin Antonescu, de a alege intre PNL si USD, spunand ca raspunde acestei cereri alegand ca guvernarea sa continue pana in 2016, inclusiv, in formula USL.

VIDEO Cea mai buna trupa de rock alternativ vine la Constanta. Concert Alternosfera, la clubul Doors

Trupa Alternosfera din Republica Moldova sustine sambata, 15 februarie 2014, un concert in Clubul Doors din Constanta strada Traian Nr.

Subiectele Zilei: Negocierile din USL: Un ciolan prea mic la o haita prea mare; Afacerea viza de flotant pentru un loc intr-o scoala mai buna. Cat platesc parintii pentru inscrierea in clasa I; Adio bratari electronice! Monitorizarea prin GPS a arestatil

Lista tortionarilor care traiesc. Florian Cormos, acuzat de moartea a 115 oameni: Da' ce poate sa imi mai faca mie? Puteti acum sa trageti in mine, ca nu imi pasa. Daca ai venit, hai, fa-mi si o poza. Acum pensionar, Florian Cormos a condus in urma cu mai bine de jumatate de secol lagarul Columbia de la Cernavoda. Oamenii de afaceri de la malul marii vor sa-l taxeze dur pe primarul Radu Mazare pentru rateurile cu Portul Constanta. Edilul ar putea fi exclus din PSD. Mai multi lideri ai mediului de afaceri din Constanta, intre care se numara seful Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.

A fost pusa in functiune cea mai mare centrala solara din lume

Desi la prima vedere traim in continuare intr-o lume guvernata de petrol, in Statele Unite ale Americii tocmai a fost pornita cea mai mare centrala solara. Imaginile alaturate reprezinta o mostra infima din mastodontul intrat in functiune in urma cu cateva zile cu scopul de a genera cea mai mare cantitatea de energie electrica regenerabila obtinuta vreodata prin intermediul panourilor solare dintr-un singur loc. Asa arata o centrala electrica solara, cu o intindere impresionanta construita pe parcursul catorva ani de [].

Surpriza! Uite cine este cea mai dorita femeie din acest an!

De 13 ani, AskMen intocmeste unul dintre cele mai cunoscute topuri din lume, pe baza voturilor primite de la cititori. Iar in 2014, invingatoarea la categoria Cea mai dorita femeie este o surpriza.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul patru din 2013, atat comparativ cu precedentele trei luni, cat si cu perioada octombrie-decembrie 2012, potrivit estimarilor preliminare ale Oficiului european pentru Statistica Eurostat).

Urban Ninja! Cum se vede lumea de pe cea mai inalta cladire din China!

Vadim Makhorov si Vitaly Raskalov au sfidat moartea, urcandu-se fara echipament de protectie, dotati doar cu aparate de fotografiat, pe cea mai inalta cladire din China! Au escaladat impresionanta cladire vreme de mai bine de doua ore pe timp de noapte, pentru a nu risca sa fie vazuti de autoritati. Si, odata ajunsi la peste 600 de metri inaltime, au realizat o serie de fotografii absolut senzationale!.

Cea mai mare extinctie a speciilor a durat doar 60.000 de ani.

Dor 60. 000 de ani ar fi durat cea mai mare extinctie a regnului animal si vegetal din istoria Terrei, din urma cu aproximativ 252 de milioane - este concluzia unei estimari publicate luni, la Paris, de o echipa de cercetatori, potrivit AFP, citat de Mediafax. Este o perioada foarte scurta pentru varsta geologica a Pamantului, cred specialistii. Evenimentul, provocat probabil de eruptii vulcanice foarte mari, a determinat extinctia a peste 96 la suta dintre speciile marine si a aproximativ 70 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )