Libnet.ro
UNICEF

11:00

Va rupe Dan Voiculescu USL? intalnire decisiva intre Antonescu si Ponta. Premierul va avea o intalnire si cu grupul minoritatilor

B1 B1,
Va rupe Dan Voiculescu USL? intalnire decisiva intre Antonescu si Ponta. Premierul va avea o intalnire si cu grupul minoritatilor

CrinAntonescu si Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 13:00, potrivit unor surse citate de B1 TV. La intalnire vor participa Klaus Iohannis siLiviu Dragnea. Reuniunea are loc in contextul unei noi. continuă pe B1

Va rupe Dan Voiculescu USL? Antonescu si Ponta se vor intalni la ora 13:00. Premierul va avea o intalnire cu grupul minoritatilor la ora 15:00

CrinAntonescu si Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 13:00, potrivit unor surse citate de B1 TV. La intalnire vor participa Klaus Iohannis siLiviu Dragnea. Reuniunea are loc in contextul unei noi.

Basescu ataca din nou Antena 3 si pe Dan Voiculescu

Presedintele Traian Basescu ataca din nou Antena 3 si pe presedintele-fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Seful statului spune despre presedintele-fondator al PC ca are un rol mult prea mare in.

Planul lui Dan Voiculescu de a ajunge la Cotroceni: Ca sef al Senatului, ar fi devenit presedinte interimar in cazul unei suspendari a sefului statului (VIDEO)

Planul lui Dan Voiculescu de a merge la Cotroceni a fost devoalat, joi, de Daniel Constantin, fara sa isi dea seama, a afirmat, vineri, jurnalistul CatalinPrisacariu in emisiunea Butonul de panica.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Crin Antonescu ca PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind structura Guvernului. Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. , a spus Ponta. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa .

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

Sedinta PNL pe tema viitorului USL s-a incheiat: Antonescu a primit un mandat de ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, prim-vicepresedintele Klaus Iohannis, alti membri ai BPN, lideri ai filialelor judetene liberale au participat, duminica, la sediul cental al partidului, la o sedinta informala in care au discutat mandatul in vederea unei noi discutii in USL. Purtatorul de cuvant al PNL, Cristian Pocora, a declarat, la finalul intalnirii conducerii partidului, ca, pentru intalnirea de luni cu Victor Ponta, liderii liberali Crin Antonescu si Klaus Iohannis au primit un mandat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )