Libnet.ro
UNICEF

11:30

Raspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL

Antena3 Antena3,
Raspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL

Raspunzand solicitarii liderului PNL Crin Antonescu de a alege intre PNL si USD, premierul Victor Ponta a spus ca alege ca guvernarea sa continue pana in 2016, inclusiv, in formula USL. Am ales ! Am ales ca,. continuă pe Antena3

Strategia Guvernului pentru 2014-2016: Romanii vor plati impozit diferentiat

Cota unica de impozitare, respectiv 16%, este in pericol. Guvernul vrea sa reintroduca impozitul progresiv, cu trei cote in functie de venituri, potrivit strategiei fiscal-bugetare 2014-2016. Cele trei cote de.

Inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie. Ministerul Educatiei a publicat proiectul Calendarului si al metodologiei inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015

Si anul acesta, copiii de 7 ani care nu au parcurs clasa pregatitoare pot fi inscrisi de parinti direct in clasa I. Prevederea face parte din proiectul metodologiei de inscriere in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015, publicat astazi, 11 februarie, de Ministerul Educatiei. Potrivit acestui proiect, inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie. Inscrierea in clasa pregatitoare se va face la fel ca anul trecut, in doua etape, iar in prima etapa trebuie sa se inscrie atat copiii ai caror parinti opteaza pentru scoala de circumscriptie, cat si cei care aleg o alta scoala. Scolile cu predare in limba unei minoritati pot introduce la inscriere criteriul cunoasterii limbii de predare. Vezi in articol Calendarul inscrierii in clasa pregatitoare 2014.

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -.

Ce vine dupa Jos Basescu, Ponta si Antonescu.

Sus Iohannis! Asta a fost starea de spirit din ultimele zile, o raza de speranta dupa multa vreme, si pe masura ce opozitia la primarul liberal este mai mai indirjita PSD, dar nu numai, judecind dupa calomniile din presa basista), cu atit mai mari sansele ca aceasta numire sa creeze linii de falie noi si o succesiune de seisme in politica autohtona. Miscarea survine intr-un moment in care exasperarea populara ajunsese la maxim. Lumea nu mai vrea sa auda de Ponta si Antonescu si marea lor .

Ce masini se bat pentru titlul WCOTY 2014 masina anului la nivel mondial

Dupa ce in 2013 premiul cel mare WCOTY World Car Of The Year) a fost luat de Volkswagen Golf, in acest an lupta se anunta din nou interesanta, deoarece lista scurta cu cele 12 masini finaliste arata foarte pestrit, cu modele de la BMW i3 la Skoda Octavia. Cine sunt cei care decid care este masina anului 2014 la nivel mondial poti vedea AICI.

Catalin Predoiu: USL, o inselatorie politica. Ponta si Antonescu se comporta ca doi chirurgi beti care se bat in sala de operatie

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Ponta si Crin Antonescu se comporta in aceste zile precum doi chirurgi beti care se bat in sala de operatie pe bisturiu, in timp ce pacientul.

Cum il sfideaza Ponta pe Antonescu: Mircea Geoana, numit inalt Reprezentant.

In plin razboi in USL, premierul Victor Ponta il numeste pe senatorul PSD Mircea Geoana Inalt Reprezent al prim-ministrului, nesocotind faptul ca liberalii s-au impotrivit, acum cateva luni, unei asemenea numiri. Desemnarea lui Geoana reprezinta o lovitura la adresa partenerilor liberali de guvernare si prin prisma schimbului extrem de dur de replici pe care senatorul PSD le-a avut cu liderii PNL. Decizia, emisa ieri de Victor Ponta si publicata deja in Monitorul Oficial, organizeaza .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )