Libnet.ro
UNICEF

13:00

Catalin Predoiu: USL, o inselatorie politica. Ponta si Antonescu se comporta ca doi chirurgi beti care se bat in sala de operatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Catalin Predoiu: USL, o inselatorie politica. Ponta si Antonescu se comporta ca doi chirurgi beti care se bat in sala de operatie

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Ponta si Crin Antonescu se comporta in aceste zile precum doi chirurgi beti care se bat in sala de operatie pe bisturiu, in timp ce pacientul. continuă pe Wall-Street Ro

Sedinta de urgenta la USL: Ponta si Antonescu decid daca Iohannis va fi sau nu vicepremier

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis.

Ponta si Antonescu decid astazi daca Iohannis va fi sau nu vicepremier

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier.

Ponta: Antonescu nu stie cum functioneaza un guvern. Replica liderului PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, care a sustinut ca vicepremierii nu au avut pana in prezent prerogative exacte, nu stie cum functioneaza un guvern, relateaza Mediafax. A fost prin decizia mea. Domnul Antonescu nu stie cum functioneaza un guvern, de aceea de altfel a si propus, vineri, sa fie vicepremier si ministru de Interne Klaus Iohannis-n. r. ) nestiind ca trebuie, de fapt, sa mergi in Parlament pentru vot. Vicepremierii primesc insarcinari din partea .

Liderii USL decid astazi daca Iohannis va fi sau nu vicepremier. Ponta: il voi propune pe Iohannis luni la MAI

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis.

Catalin Predoiu dezminte informatia potrivit caruia va prelua interimatul la PDL Buzau

Catalin Predoiu a anuntat, miercuri, ca nu va prelua interimatul la conducerea PDLBuzau, filiala ramasa fara presedinte dupa demisia deputatului Cezar Preda. Nu voi fi eu cel care va prelua conducerea.

Organizatia judeteana PDL Buzau va fi preluata de Catalin Predoiu si Gigi Chiru

Organizatia judeteana PDL Buzau va fi condusa de prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu si senatorul Gigi Chiru, dupa ce filiala a ramas fara conducere dupa demisia deputatului Cezar Preda. Conducerea.

Catalin Predoiu, responsabil de PDL Buzau, dupa demisia lui Cezar Preda

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, si senatorul de Constanta Gigi Chiru au fost desemnati responsabili de organizatia judeteana a PDL Buzau, dupa ce saptamana trecuta deputatul Cezar Preda si-a dat demisia din toate functiile detinute in partid. Este foarte probabil ca la Biroul Permanent Judetean, de miercuri, Catalin Predoiu sa fie ales presedinte interimar al formatiunii.

Catalin Predoiu: USD este o lovitura aplicata PNL-ului de catre PSD

USD este o lovitura aplicata de catre PSD PNL, care arata cat de mult au inselat cele doua partide si liderii lor, Ponta si Antonescu, poporul roman, a declarat, miercuri, la Buzau,.

Contre dure Ponta-Antonescu: Ponta s-a dus la Barroso sa-i dea lista de comenzi ca la chelneri/ Antonescu nu stie cum functioneaza un guvern/ Revine solutia Oprescu pentru prezidentiale

Contrele, tot mai dese, dintre cei doi co-presedinti ai USL au continuat si luni pe un ton foarte taios, miza fiind numirea lui Iohannis ca vicepremier. Crin Antonescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si la Barroso sa-i dea lista de comenzi ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, la Romania TV, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Premierul Ponta l-a ironizat pe liderul liberal ca nu stie cum functioneaza un guvern, de aceea de altfel a si propus, vineri, ca Iohannis fie vicepremier si ministru de Interne nestiind ca trebuie, de fapt, sa mergi in Parlament pentru vot. Mai mult, Daniel Constantin ii arata pisica lui Antonescu avertizand ca daca lucrurile degenereaza e luata in calcul candidatura lui Oprescu la prezidentiale. Antonescu: Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere intr-un guvern de coalitieAntonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT.

Sedinta de urgenta la USL, in prezenta lui Dan Voiculescu. Va fi sau nu Iohannis vicepremier?

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )