Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liderii USL decid astazi daca Iohannis va fi sau nu vicepremier. Ponta: il voi propune pe Iohannis luni la MAI

Adevărul Adevărul,
Liderii USL decid astazi daca Iohannis va fi sau nu vicepremier. Ponta: il voi propune pe Iohannis luni la MAI

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Ponta si Antonescu decid astazi daca Iohannis va fi sau nu vicepremier

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier.

Sedinta de urgenta la USL: Ponta si Antonescu decid daca Iohannis va fi sau nu vicepremier

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis.

Reactie oficiala PSD: Nu e clar daca Iohannis poate fi si vicepremier; Guvernul nu are ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca nu este clar daca Klaus Iohannis poate fi si vicepremier, el exprimandu-si speranta ca dorinta PNL de a-l propune vicepremier nu va crea anumite probleme procedurale, intrucat Guvernul nu are nevoie de instabilitate, relateaza Mediafax. Domnul Iohannis este un om de valoare si poate fi un castig pentru guvern. Nu este clar daca poate fi si vicepremier. Sper ca dorinta PNL de a-l numi pe domnul Iohannis si vicepremier sa nu .

Numirea lui Iohannis ca vicepremier incurca si mai mult lucrurile in USL.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost nominalizat vineri de catre conducerea PNL pentru a deveni ministru de Interne si vicepremier in Guvernul Ponta. Propunerea lui Klaus Iohannis, un politician bine cotat in sondajele de opinie, este vazuta de Crin Antonescu drept o mutare castigatoare in ambele variante. Daca Iohannis ajunge in Guvern, atunci liberalii vor avea un nume greu in Executiv, care sa contribuie la campania prezidentiala a lui Crin Antonescu. In cazul in care PSD blocheaza .

Comisiile Senatului decid marti daca interzic total consumul de alcool la volan.

Senatorii din Comisiile juridica, pentru administratie publica si pentru aparare din Senat vor decide marti daca prin noul Cod Rutier va fi interzis cu desavarsire consumul de alcool inainte de urcarea la volan, informeaza Mediafax. Proiectul de lege pentru modificarea Ordonantei de urgenta 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, pentru care cele trei comisii senatoriale urmeaza sa redacteze un raport, prevede interdictia conducerii unui vehicul de catre o persoana aflata sub .

Zgonea: Daca Iohannis vrea sa intre in Guvern, trebuie sa respecte legislatia

Pre and sedintele Camerei Deputa and tilor, Valeriu Zgonea, a declarat astazi, la Oradea, ca daca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, vrea sa intre in guvernul Ponta trebuie sa respecte legisla and tia, transmit surse din presa.

Valeriu Zgonea: Daca Iohannis vrea sa intre in Guvern, trebuie sa respecte legislatia; trebuie sa-si dea demisia din functia de primar in momentul cand depune juramantul

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat sambata, la Oradea, ca daca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, vrea sa intre in guvernul Ponta trebuie sa respecte legislatia, transmite Agerpres. Eu le-am spus ca unde-i lege nu-i tocmeala. Legislatia nu se poate schimba cum se schimba pe vremuri pentru dl Ciorbea. Daca dl Iohannis, prim-vicepresedintele PNL, vrea sa intre in guvernul Victor Ponta, trebuie sa respecte legislatia nationala pe care eu o sustin, a precizat Zgonea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )