Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sedinta de urgenta la USL: Ponta si Antonescu decid daca Iohannis va fi sau nu vicepremier

Adevărul Adevărul,
Sedinta de urgenta la USL: Ponta si Antonescu decid daca Iohannis va fi sau nu vicepremier

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Ponta si Antonescu decid astazi daca Iohannis va fi sau nu vicepremier

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier.

Sedinta de urgenta la USL, in prezenta lui Dan Voiculescu. Va fi sau nu Iohannis vicepremier?

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis.

Liderii USL decid astazi daca Iohannis va fi sau nu vicepremier. Ponta: il voi propune pe Iohannis luni la MAI

Liderii USL, Victor Pontasi Crin Antonescu, se intalnesc astazi pentru a decide in privinta desemnarii lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier. Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de luni, va inainta presedintelui Traian Basescu propunerea pentru functia de ministru de Interne, in persoana lui Klaus Iohannis.

UPDATE. Ponta il accepta pe Iohannis. Problema functiei de vicepremier se va discuta in USL.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid in USL. Ponta a precizat ca urmeaza sa il informeze si pe presedintele Traian Basescu despre faptul ca va inainta luni aceasta nominalizare. Premierul a aratat ca urmeaza sa aiba o intrevedere atat cu presedintele PNL, .

intalnire Ponta-Antonescu duminica, pentru numirea lui Iohannis ca vicepremier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca cel mai probabil in cursul zilei de duminica se va intalni cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta aspecte procedurale privind preluarea functiei de.

Crin Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al .

Ponta: Antonescu nu stie cum functioneaza un guvern. Replica liderului PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, care a sustinut ca vicepremierii nu au avut pana in prezent prerogative exacte, nu stie cum functioneaza un guvern, relateaza Mediafax. A fost prin decizia mea. Domnul Antonescu nu stie cum functioneaza un guvern, de aceea de altfel a si propus, vineri, sa fie vicepremier si ministru de Interne Klaus Iohannis-n. r. ) nestiind ca trebuie, de fapt, sa mergi in Parlament pentru vot. Vicepremierii primesc insarcinari din partea .

Valeriu Zgonea: Daca Iohannis vrea sa intre in Guvern, trebuie sa respecte legislatia; trebuie sa-si dea demisia din functia de primar in momentul cand depune juramantul

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat sambata, la Oradea, ca daca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, vrea sa intre in guvernul Ponta trebuie sa respecte legislatia, transmite Agerpres. Eu le-am spus ca unde-i lege nu-i tocmeala. Legislatia nu se poate schimba cum se schimba pe vremuri pentru dl Ciorbea. Daca dl Iohannis, prim-vicepresedintele PNL, vrea sa intre in guvernul Victor Ponta, trebuie sa respecte legislatia nationala pe care eu o sustin, a precizat Zgonea.

Zgonea: Daca Iohannis vrea sa intre in Guvern, trebuie sa respecte legislatia

Pre and sedintele Camerei Deputa and tilor, Valeriu Zgonea, a declarat astazi, la Oradea, ca daca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, vrea sa intre in guvernul Ponta trebuie sa respecte legisla and tia, transmit surse din presa.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )