Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce se intampla in randul populatiei din Romania: Este pentru prima oara in ultimii sapte ani cand se observa asta

Antena3 Antena3,
Ce se intampla in randul populatiei din Romania: Este pentru prima oara in ultimii sapte ani cand se observa asta

Anul 2014 a fost cel mai bun de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, veniturile au fost stabile, iar procentul celor care sustin ca situatia. continuă pe Antena3

Sistemul medical din Romania, penultimul din Europa: Are probleme foarte grave la opt indicatori importanti

Sistemul medical din Romania este penultimul din Europa, primul fiind cel din Olanda, relateaza Digi 24. Potrivit indicelui anual care maasoara starea celor 36 de sisteme medicale nationale din Europa, sistemul.

Liderul comunitatii musulmane din Romania: Din ce in ce mai multi misionari religiosi predica alt tip de islam decat cel traditional

In Romania exista din ce in ce mai multi misionari religiosi care predica, in moschei si geamii neavizate de Secretariatul de stat pentru Culte, alt tip de islam decat cel traditional, declara intr-un interviu la Europa Fm muftiul Murat Iusuf, liderul comunitatii musulmane din Romania. Potrivit acestuia, numai in Bucuresti ar exista cel putin 16 lacasuri de cult si 6 fundatii musulmane care nu au avize de la Muftiat, singura institutie recunoscuta oficial de stat ca reperezentant al comunitatii musulmane din Romania. Acestea nu sunt subordonate nimanui din punct de vedere religios si au fost construite din bani a caror provenienta nu este cunoscuta, putand fi vorba, in functie de marime, despre sute de mii de euro.

Rusia a refuzat, pentru prima oara, sa acorde ajutor financiar Transnistriei

Rusia a refuzat, pentru prima oara, sa raspunda la apelul Transnistriei privind un ajutor financiar, lansat de liderul nerecunoscut Evgheni Sevciuk. Mai mult, potrivit unor surse citate de Nezavisimaia Gazeta,.

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, intr-un top TripAdvisor 2015

Hotelul Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Capitala.

VIDEO Cu cat vor creste preturile terenurilor agricole din Romania. Cele din sudul tarii, printre cele mai scumpe

Preturile terenurilor agricole din Romania vor creste, treptat, pana la nivelul tarilor dezvoltate, din Uniunea Europeana. Daca in urma cu 10-15 ani marii latifundiari luau de la noi sute de hectare cu doar cateva mii de euro, acum suma este de ordinul milioanelor.

Studiu: 80% dintre adultii din Romania nu stiu cum sa reactioneze in caz de cutremur

80% dintre adultii din Romania nu stiu cum sa reactioneze in caz de cutremur, arata un studiu, prezentat, luni, de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), informeaza Mediafax.

Peste 5.000 de turisti germani vor veni in acest an in Romania special pentru a vedea ursi si lupi

Peste 5. 000 de turisti germani vor veni in acest an in Romania special pentru a vedea ursi si lupi in mediul lor natural, potrivit oficialilor din turismul romanesc, acest tip de sejururi fiind promovat la targul international de turism care se desfasoara la Stuttgart in perioada 17-25 ianuarie.

Cand distractia prinde viteza: acestea sunt cele mai cautate zone de schi din Romania

Romanilor le place sa prinda viteza pe schiuri, asa ca mare parte din ei au declarat schiatul principala lor activitate in sezonul de iarna. Iata care sunt cele mai cautate zone de schi din Romania, potrivit unei analize facute de portalul de rezervari.

Liderul comunitatii musulmane din Romania trage un semnal de alarma: Din ce in ce mai multi misionari religiosi predica alt tip de islam decat cel traditional

Liderul Comunitatii musulmane din Romania avertizeaza, intr-un interviu acordat Europa FM, ca in tara exista din ce in ce mai multi misionarI religiosi care predica, in moschei si geamii neavizate de.

Business report: Au vrut sa faca mii de apartamente, acum vand tot si pleaca din Romania; 5 mituri despre problema creditelor in franci elvetieni; Cum vrea guvernul sa-i ajute pe datornici cu banii altora: Practic, cu taxele platite de alti debitori

Premierul polonez, despre convertirea creditelor in franci: Daca voi fi nevoita sa aleg intre interesele bancilor si cele ale celor care au luat credite, voi fi de partea populatiei. Potrivit premierului polonez, Ewa Kopacz, citata de Bloomberg, conversia va fi una dintre propunerile pe care Guvernul. Randare - Un Duster cu atitudine. Alex Maris, acelasi sibian care in decembrie 2013 ne uimea cu conceptul Dacia 1300 vezi fotogalerie), a pregatit un Duster cu multa, multa atitudine.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3205 seconds )