Libnet.ro
UNICEF

13:00

Intarzieri in Gara de Nord, din cauza unei defectiuni

Hotnews Hotnews,
 Intarzieri in Gara de Nord, din cauza unei defectiuni

Mai multe trenuri au intarzieri, duminica dimineata, la plecarea din si sosirea in Gara de Nord, din cauza unui pantograf blocat la un macaz aerian in Depoul CFR Bucuresti Calatori si intreruperii tensiunii in linia de contact intre 5. 45 si 7. 00, au declarat reprezentantii CFR citati de Mediafax. continuă pe Hotnews

intarzieri in Gara de Nord, din cauza unei defectiuni

Un pantograf blocat la un macaz aerian a dus la intarzieri de peste 100 de minute ale trenurilor.

intarzieri in Gara de Nord, din cauza unor defectiuni

Mai multe trenuri au intarzieri, duminica dimineata, la plecarea din si sosirea in Gara de Nord, din cauza unui pantograf blocat la un macaz aerian in Depoul CFR Bucuresti Calatori si intreruperii tensiunii.

intarzieri pe aeroporturile Roissy si Orly din cauza unei greve a personalului Air France

O greva a personalului de la sol al Air France provoca, sambata, intarzieri pe aeroporturile pariziene Roissy si Orly, transmite lexpress. fr. La Roissy Charles-de-Gaulle nordul Parisului), circa 50 de zboruri.

Ialomita: Doi morti in urma unui accident rutier petrecut din cauza unei depasiri

Doua persoane si-au pierdut viata, sambata, intr-un accident petrecut pe o sosea din judetul Ialomita, dupa ce o soferita care a incercat sa faca o depasire a pierdut controlul volanului, iar masina.

intarzieri de zeci de minute in Gara de Nord din Bucuresti, dupa o cadere de tensiune

Toate trenurile din Gara de Nord au si la aceasta ora intarzieri de pana la 100 de minute. Totul, dupa o cadere de tensiune care a avut loc duminica dimineata, intre orele 5. 50 si 6. 40 pe calea ferata. Sut.

Compania aeriana rusa Dobroliot si-a suspendat zborurile din cauza sanctiunilor UE

Compania aeriana low-cost Dobroliot, o filiala a Aeroflot, a anuntat duminica suspendarea zborurilor sale din cauza sanctiunilor economice impuse Rusiei de Uniunea Europeana, informeaza Mediafax.

Autostrada Soarelui, iNCHISA din cauza unui INCENDIU PUTERNIC

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unui incendiu de vegetatie din apropiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 17:30), pe Autostrada Soarelui, circulatia este intrerupta intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu care.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui incendiu

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Soferii din provincie achita taxe mai mici pentru RCA: Tinerii sub 30 de ani platesc cel mai mult

Soferii din provincie achita taxe mai mici pentru RCA. Astfel, conducatorii din judetele din centrul si vestul tarii precum si cei din judetele mici din apropierea Dunarii beneficiaza de preturi cu pana la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )