Libnet.ro
UNICEF

15:00

intarzieri pe aeroporturile Roissy si Orly din cauza unei greve a personalului Air France

B1 B1,
intarzieri pe aeroporturile Roissy si Orly din cauza unei greve a personalului Air France

O greva a personalului de la sol al Air France provoca, sambata, intarzieri pe aeroporturile pariziene Roissy si Orly, transmite lexpress. fr. La Roissy Charles-de-Gaulle nordul Parisului), circa 50 de zboruri. continuă pe B1

Ialomita: Doi morti in urma unui accident rutier petrecut din cauza unei depasiri

Doua persoane si-au pierdut viata, sambata, intr-un accident petrecut pe o sosea din judetul Ialomita, dupa ce o soferita care a incercat sa faca o depasire a pierdut controlul volanului, iar masina.

Doi oameni au murit din cauza inundatiilor care au lovit centrul Bulgariei

Doi oameni au murit din cauza inundatiilor care au afectat in ultimele zile centrul Bulgariei, informeaza AFP. Echipele de interventie au gasit corpul unui barbat in varsta de 39 de ani, in localitatea.

Copilul minune din Fasia Gaza: scos din pantecul mamei sale ucise, a murit din cauza lipsei curentului

Copilul minune din Fasia Gaza, care a fost salvat din pantecul mamei ucise, a supravietuit cinci zile intr-un incubator, dupa care a murit din cauza lipsei de curent din spital survenite in urma atacurilor din partea Israelului, potrivit.

Bilant MAI: Aproape 700 de oameni sunt in prezent evacuati, din cauza inundatiilor

Aproape 700 de oameni sunt inca evacuati si se afla in spatiile puse la dispozitie de autoritatile locale, la vecini sau rude, in urma inundatiilor din aceasta saptamana, potrivit bilantului prezentat de Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Franta, Cehia si Elvetia si-au inchis ambasadele din Libia din cauza conflictului armat

Franta, Cehia si Elvetia si-au inchis ambasadele din Libia din cauza conflictului armat care a cuprins capitala tarii, Tripoli. Cei zece angajati ai misiunii diplomatice cehe au revenit in tara la bordul unui.

Stare de urgenta in Sierra Leone din cauza epidemiei de Ebola

Presedintele din Sierra Leone, Ernest Bai Koroma, a decretat, joi, stare de urgenta, pe fondul epidemiei de Ebola, soldata pana acum cu 224 de morti, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. in cadrul unui.

Organizatia Peace Corps se retrage din Africa de Vest, din cauza epidemiei virusului Ebola

Organizatia americana de ajutor Peace Corps a anuntat miercuri ca isi retrage voluntarii din Liberia, Sierra Leone si Guineea din cauza epidemiei virusului Ebola ce se raspandeste in aceste tari din .

Circulatie iNTRERUPTA, din cauza precipitatiilor abundente, pe mai multe drumuri nationale

In urma precipitatiilor abundente mai multe drumuri din tara au fost inundate. Circulatia rutiera a fost deviata pe alte tronsoane. De asemenea, circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 906, intre Pitesti si Curtea de Arges.

UPDATE. Circulatie iNTRERUPTA, din cauza precipitatiilor abundente, pe mai multe drumuri nationale

In urma precipitatiilor abundente mai multe drumuri din tara au fost inundate. Circulatia rutiera a fost deviata pe alte tronsoane. De asemenea, circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 906, intre Pitesti si Curtea de Arges.

Sute de persoane evacuate in Arges din cauza inundatiilor; apa atinge doi metri in unele zone

Sute de persoane au fost evacuate in urma inundatiilor din judetul Arges. Cea mai afectata este localitatea Bascov, unde apa atinge in unele zone doi metri, arata ultimele informatii furnizate de Prefectura Arges.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )