Libnet.ro
UNICEF

01:05

inteleptii Pamantului: cele mai vechi plante si cei mai varstnici copaci din lume

Adevărul Adevărul,
inteleptii Pamantului: cele mai vechi plante si cei mai varstnici copaci din lume

Zeci de mii de ani au trecut peste anumite plante si animale, insa viata lor este in pericol de a se sfarsi este nevoie de interventia omului in protejarea acestora. continuă pe Adevărul

Fotografii de ieri si de azi cu trei dintre cele mai vechi cartiere galatene

Este vorba despre o expozitie care va fi inaugurata la sfarsitul acestei luni la Muzeul de Stiintele Naturii. Manifestarea isi propune sa aduca in fata publicului imaginea de altadata in contrast cu cea din prezent a cunoscutelor cartiere din Galati.

FOTO Cele mai fotografiate locuri din lume

Cele mai cunoscute monumente sau simboluri dintr-o tara nu sunt neaparat si cele mai fotografiate atractii turistice. De exemplu, in Franta, turnul Eiffel, cel mai puternic simbol al Hexagonului, nu reuseste sa fie fotografiat atat de des precum celebrul cabaret Moulin Rouge, scrie CNN.

Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

La Bursa Generala a Muncii desfasurata astazi in Arad au fost puse la bataie 900 de oferte de angajare. Este vorba despre cele mai multe locuri de munca oferite din toata tara.

TOP 10: cele mai spectaculoase teatre din lume

Teatrele cu traditie sunt locuri incarcate de cultura si de multa istorie. Pentru pasionatii de opere de calitate, WALL-STREET. RO prezinta o lista cu cele mai spectaculoase teatre din lume, potrivit CNN .

Cele mai ingenioase modele de carti de vizita pe care le vei vedea vreodata!

Intr-o era in care oamenii prefera mai degraba sa faca schimb de profiluri de Facebook ori Twitter decat de carti de vizita, acestea din urma pot avea inca un farmec aparte, atata timp cat sunt realizate cu cap, intr-un mod cat mai creativ. Iata in continuare cele mai interesante carti de vizita!.

Pretul mediu al apartamentelor in cinci dintre cele mai mari orase, in crestere pentru a treia luna consecutiv

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara a crescut in martie pentru a treia luna consecutiv, insa nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit portalului Imobiliare. ro .

Asus expune cele mai performante sisteme de gaming la Dreamhack 2014

Asus participa pentru a treia oara consecutiv la Dreamhack Bucuresti, expunand cele mai noi produse Republic of Gamers.

Utile: Cancerul care va ucide cele mai multe femei; Frustrarea specialistilor in hepatite: Ce medic sunt eu daca nu pot oferi pacientilor cu hepatita C decat un tratament suboptimal?; Cata cafea trebuie sa bei ca sa nu faci diabet?

Totul despre cataracta. Cataracta este principala cauza de orbire din lume. Aceasta apare din cauza opacifierii cristalinului. Afla care sunt cauzele si simptomele acestei afectuini, precum si ce tratament te scapa de ea. Aceasta afectiune poate fi. Ce inseamna cand te doare cotul. Fara sa luam in considerare ca proverbiala durere in cot inseamna nepasare, durerea cotului poate semnala probleme serioase de sanatate. Durerea in cot poate fi cauzata de mai multe probleme.

Cinci dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului

Tot mai des, suntem imbiate sa testam metode ce promit purificarea organismului de toxine. Organismul are propriile mecanisme prin care se curata de substantele nocive: transpiratia, diureza eliminarea de urina),.

Cele mai cool toalete publice din lume!

Desi poate parea greu de crezut, exista un clasament al celor mai cool toalete publice din lume. De la Centennial Park din Sydney, Australia, si pana la Hiroshima Park din Japonia sau JinHua Arhitecture Park din China, iata care sunt locurile ce gazduiesc toalete publice cu un design cat se poate de interesant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )