Libnet.ro
UNICEF

16:30

Internationalul Gabi Tamas a primit interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile

B1 B1,
Internationalul Gabi Tamas a primit interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile

Fotbalistul Gabi Tamas a primit interdictia de a mai parasi tara, timp de 30 de zile, dupa ce a lovit cu piciorul usa unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, pana a rupt-o. Isprava lui Tamas a fost. continuă pe B1

VIDEO Gabriel Tamas a primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile

Internationalul roman Gabriel Tamas, jucator al echipei engleze West Bromwich Albion, a primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile, in urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, vineri dimineata, de politistii Sectiei 1, informeaza Mediafax.

Gabi Tamas, imagini video cand sparge usa beat

Imagini video cu Gabi Tamas, filmate cu camera de supraveghere, in care se vede cum jucatorul vine pe data de 31 mai 2013, un jurul orei 7 dimineata, si intra prin efractie in scara unui bloc, sub privirile speriate ale femii de serviciu. Intreaga poveste, aici, mai jos imaginile video.

BM: Elisabetta Capannelli, noul manager de tara pentru Romania in cadrul vicepresedintiei regionale Europa si Asia Centrala

Banca Mondiala BM) anunta ca Elisabetta Capannelli este noul manager de tara pentru Romania, in cadrul vicepresedintiei regionale Europa si Asia Centrala, conform unui comunicat de presa.

Gabi Tamas a fost exclus din lotul nationalei si inlocuit cu dinamovistul Dragos Grigore

Victor Piturca a decis sa-l excluda pe Gabriel Tamas din lotul echipei nationale a Romaniei pentru meciul amical cu Trinidad Tobago, locul acestuia urmand sa fie luat de dinamovistul Dragos Grigore. Fundasul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )