Libnet.ro
UNICEF

16:00

INTERVIU Regizorul Cristian Mungiu, de la Londra la New York, cu filmul Bacalaureat: Parca am luat peste nota 8 la bacalaureat

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Regizorul Cristian Mungiu, de la Londra la New York, cu filmul Bacalaureat: Parca am luat peste nota 8 la bacalaureat

Regizorul Cristian Mungiu, laureat in acest an cu Premiul pentru regie in cadrul celei de-a 69-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, a fost prezent la Londra cu ultimul sau lungmetraj, Bacalaureatt, in cadrul London Film Festival organizat de Institutul Britanic de Film. Regizorul, al carui film este prezentat in aceste zile si la New York, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

INTERVIU Cristian Mungiu, de la Londra la New York, cu filmul Bacalaureat: Parca am luat peste nota 8 la Bac

Regizorul Cristian Mungiu, laureat in acest an cu Premiul pentru regie in cadrul celei de-a 69-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, a fost prezent la Londra cu cel mai recent lungmetraj al sau, Bacalaureat, in cadrul London Film Festival organizat de Institutul Britanic de Film. Regizorul, al carui film este prezentat in aceste zile si la New York, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul.

Regizorul Cristian Mungiu invitat cu filmul Bacalaureat la New York Film Festival, editia a 54-a VIDEO

Institutul Cultural Roman din New York, alaturi de compania americana de distributie IFC Films, sustine prezenta cunoscutului regizor Cristian Mungiu launul dintre cele mai importante festivaluri internationale de profil din Statele Unite, New York Film Festival, aflat la cea de-a 54-a editie.

Corina Suteu merge la New York Film Festival pentru a viziona Bacalaureat si Sieranevada. Cristian Mungiu, intre invitatii evenimentului

Corina Suteu, ministrul Culturii, merge la cea de-a 54-a editie a New York Film Festival pentru a viziona peliculele Bacalaureat, de Cristian Mungiu, si Sieranevada, de Cristi Puiu.

O rusoaica a fost arestata in SUA, dupa ce a incercat sa il santajeze pe fostul guvernator al New York-ului Eliot Spitzer

O tanara din Rusia care l-a acuzat pe fostul guvernator al New York-ului Eliot Spitzer ca a agresat-o a fost arestata luni, dupa ce a incercat sa il santajeze pe politician, relateaza CBS News.

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York; cel putin 11 oameni au fost raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York, ranind mai multe persoane, au declarat autoritatile citate de BBC News.

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York. Cel putin 11 oameni au fost raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York, ranind mai multe persoane, au declarat autoritatile citate de BBC News.

Tren de pasageri deraiat in Long Island, New York. 29 de raniti si trafic suspendat

Un tren de pasageri a deraiat sambata seara in Long Island, New York, accidentul soldandu-se cu ranirea a 29 de persoane, transmit Reuters si Xinhua, citand surse oficiale, potrivit carora tr.

Aparitie soc la New York. Chipul lui Vladimir Putin a agitat spiritele in metropola americana

Un banner urias cu chipul presedintelui rus Vladimir Putin si mesajul pacificatorul a fost a fost atarnat, joi dupa-amiaza, de Podul Manhattan din New York, scrie Business Insider. Politia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )