Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVIU Victor Ponta: Doar Dumnezeu nu cere bon fiscal! Desi evaziunea fiscala e pacat

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Victor Ponta: Doar Dumnezeu nu cere bon fiscal! Desi evaziunea fiscala e pacat

Sa aratati un bon fiscal!, le-a spus premierul Victor Ponta jurnalistilor care i-au adresat intrebari referitoare la cazul lui Dan Sova. Interviul de fata este, asadar, unul imaginar, pentru ca autorul nu a prezentat bon fiscal. continuă pe Adevărul

Declaratie ULUITOARE a lui Ponta catre jurnalisti: Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari!

ActiveWatch spune ca demersul legitim al lui Victor Ponta de a combate evaziunea fiscala nu trebuie sa afecteze dreptul publicului de a fi informat si activitatea jurnalistilor, precizand ca refuzul de a raspunde la intrebari este, chiar si involuntar,.

Ponta, catre un grup de ziaristi: Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, aflat la Parlament, a trecut prin fata unui grup de jurnalisti si, inainte ca acestia sa ii adreseze vreo intrebare, le-a cerut sa ii prezinte un bon fiscal daca vor sa obtina raspunsuri din partea lui, scrie Mediafax. Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari !, a spus Ponta, dupa care a reluat ideea ca el raspunde doar celor care isi platesc taxele si a intrat in biroul presedintelui Senatului.

Replica din PNL dupa ce Ponta a anuntat ca nu vorbeste decat cu jurnalistii care au bon fiscal: Oare cu cumnatul sau vorbeste?

Premierul Victor Ponta a fost criticat atat de presa cat si de opozitie dupa ce le-a spus jurnalistilor ca nu vorbeste decat cu cei care au bon fiscal, in contextul in care a refuzat sa raspunda.

Jurnalistul Stelian Negrea spune ca nu a primit bon fiscal la hotelul detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu

Jurnalistul Stelian Negrea scrie, intr-o postare pe Facebook, ca nu a primit bon in Hotelul International din Bucuresti, hotel despre care spune ca ar fi detinut de familia sefului ANAF. O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifrauda Fiscala 0800800085 si am inregistrat o sesizare iar doamna de acolo mi-a dat dreptate ca ar fi trebuit sa-mi fie emis bon fiscal, scrie Stelian Negrea.

Stelian Negrea: Hotelul sefului ANAF nu da bon fiscal. Replica sefului Fiscului

O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifrauda Fiscala 0800800085 si am inregistrat o.

Jurnalist: Hotel la care este actionar sotia lui Gelu Diaconu, Seful Fiscului, nu a dat bon fiscal

Jurnalistul Stelian Negrea a scris pe Facebook ca nu a primit bon fiscal intr-un restaurant aflat in Hotelul International din Bucuresti, detinut in proportie de 50% de Mihaela Diaconu, sotia Sefului ANAF, Gelu Diaconu.

Victor Ponta, despre Codul Fiscal: Important e sa fie in dezbatere la Senat. Vreti sa ii chemam pe cei de la FMI sa va conduca ei? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca si-a informat colegii privind situatia bugetara si a anuntat intentia privind reducerea TVA. intrebat despre avizul negativ pe care Consiliul Fiscal l-a dat pe Codul.

Bonul fiscal si libertatea presei pe intelesul lui Victor Ponta

De cateva zile, premierul Victor Ponta e tot mai nervos. Daca saptamana trecuta aproape ca a fugit, la propriu, de intrebarile ziaristilor acreditati la Palatul Parlamentului, ieri, presedintele PSD s-a facut ca nu intelege intrebarile referitoare la prietenul sau, senatorul si fostul ministru al Marilor Proiecte, Dan Sova.

Victor Ponta vrea salarii mai mari pentru presedinte si premier: Nu e normal ca salariile sa fie mai mici decat intr-o institutie militarizata

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca cele doua coduri, fiscal si de procedura fiscala, reprezonta cel mai important proiect al Guvernului, de la inceputul acestui an, adaugand ca dupa adoptarea acestora,.

Victor Ponta: In a doua parte a anului vom pregati Legea salarizarii. Nu e normal ca premierul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin ca cei din institutii militarizate

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, dupa Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala, Guvernul vrea ca in partea a doua a anului sa pregateasca un alt proiect important, Legea salarizarii, care va fi finalizat tot de Parlament. Nu e normal ca prim-ministrul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin decat unii din institutii militarizate, a spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )