Libnet.ro
UNICEF

13:00

Inundatiile ameninta zonele minate din Bosnia si principala centrala electrica din Serbia

B1 B1,
Inundatiile ameninta zonele minate din Bosnia si principala centrala electrica din Serbia

Inundatiile care afecteaza zona balcanica, ameninta principala electrocentrala din Serbia, in timp ce in Bosnia au miscat de la locurile lor minele ramase din timpul razboiului din anii 1990, relateaza BBC. continuă pe B1

VIDEO Inundatiile ameninta principala centrala energetica din Serbia

Inundatiile care au facut ravagii in Serbia si Bosnia si Hertegovina in ultimele zile ameninta principala centrala energetica din Serbia, aflata pe raul Sava, relateaza BBC.

ALTE VICTIME ale inundatiilor din Bosnia au fost descoperite de autoritati

Alte sapte victime ale inundatiilor din Bosnia au fost descoperite sambata, ridicand la 11 bilantul mortilor in aceasta tara, in timp ce in Serbia vecina au fost evacuate peste 15. 000 de persoane pana.

Cel putin 44 de persoane AU MURIT in inundatiile din Bosnia, Serbia si Croatia

Cel putin 44 de persoane au murit in ultimele patru zile in cele mai grave intemperii cu care se confrunta Bosnia, Serbia si Croatia de peste un secol, au anuntat surse oficiale citate de AFP. La.

Bilantul catastrofei naturale din Bosnia si Serbia

Bilantul victimelor si ale pagubelor din Serbia si Bosnia-Hertegovina, care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani, creste in fiecare zi.

Cel putin 30 de persoane au murit in cele mai grave inundatii din Bosnia si Serbia

Cel putin 30 de persoane au murit in ultimele trei zile, in urma celor mai grave intemperii care au avut loc in Bosnia si Serbia in ultimii 120 de ani, a anuntat o sursa oficiala, citata de AFP. Peste 20 de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )