Libnet.ro
UNICEF

08:00

Am investit 35 milioane euro in infrastructura turistica din Sinaia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am investit 35 milioane euro in infrastructura turistica din Sinaia

Primaria Sinaia a investit aproape 35 de milioane de euro in infrastructura turistica, in ultimii zece ani, a declarat, ieri, primarul Vlad Oprea, cu ocazia lansarii unui nou brand al statiunii turistice. continuă pe Ziarul Bursa

FOTOGALERIE Noul Ford Mustang, de la 35.000 euro cu TVA in Romania. E prima data cand legendarul model american este comercializat oficial in tara

Noul Ford Mustang, muscle car american cu o traditie de 50 de ani, este pentru prima data comercializat oficial in Europa, inclusiv Romania, din 2015, iar pe piata locala preturile incep de la 35. 000 euro cu TVA 28. 225 euro fara TVA) pentru versiunea de caroserie Coupe, cu motor EcoBoost de 2,3 litri si 314 Cai Putere CP). Doar doi dealeri din Romania vor prelua comenzi, BDT Business Development Team) si Tiriac Auto Bucuresti, acestia fiind singurii care investesc pentru a avea rang FordStore.

Contractul pentru reabilitarea spitalelor a fost prelungit si majorat cu 4,6 milioane euro la contributia Romaniei

Contractul de finantare intre Guvern si Banca Europeana de Investitii BEI) privind reabilitarea sectorului sanitar a fost prelungit cu un an, pana la 31 decembrie 2015, inclusiv cu majorarea contributiei financiare a Romaniei cu circa 4,6 milioane euro.

Un investitor chinez, in fotbalul european: Cat a primit, din Atletico Madrid, pentru 45 milioane euro

Miliardarul Wang Jianlin a devenit actionar al clubului de fotbal Atletico Madrid, dupa ce a primit, pentru suma de 45 milioane euro, 20 de procente din aceasta grupare.

Oltchim si-a redus in 2014 pierderile cu 36,84 milioane euro

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), aflat in insolventa de la finele lunii ianuarie 2013, a inregistrat, anul trecut, pierderi pe EBITDA strict din productie mai mici cu 36,84 milioane euro in comparatie cu 2013, potrivit indicatorilor economico-financiari preliminati pe 2014, citati intr-un raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bazinul de polo care se va construi la Focsani s-a mai scumpit putin. Va costa 8,3 milioane de euro fata de 7,4 milioane de euro cat s-a anuntat in 2014

Ministrul Dezvoltarii Regionale si cel al tineretului si sportului au semnat astazi un acord privind investitiile in infrastructura sportiva care se vor realiza pana in anul 2017.

Lichiditate de peste 3,9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17,572,219. 29 lei 3,904,503. 78 euro).

Proiectul imobiliar Pipera City, datorii de 76 milioane euro: cea mai mare parte, catre Bancpost

Bancpost are de recuperat peste 102 milioane de lei circa 27 milioane de euro), 30% din creantele totale, din proiectul imobiliar Pipera City, pe care omul de afaceri Marius Ivan planuia sa il dezvolte alaturi de un partener irlandez in zona.

FOTO Comoara de 2 milioane euro din curtea Politiei. Ce bolizi ruginesc in cel mai mare parc de masini confiscate din Romania

La Politia Suceava sunt indisponibilizate 224 de vehicule, majoritatea fiind confiscate dupa ce au fost implicate in actiuni de contrabanda sau erau furate din strainatate, valoarea lor depasind 2 milioane de euro.

FOTO Comoara de 2 milioane euro din curtea Politiei. Ce bolizi de lux ruginesc in cel mai mare parc de masini confiscate din Romania

La Politia Suceava sunt indisponibilizate 224 de vehicule, majoritatea fiind confiscate dupa ce au fost implicate in actiuni de contrabanda sau erau furate din strainatate, valoarea lor depasind 2 milioane de euro.

Lichiditate de peste 2,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 283,68 lei 2. 065,99 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )