Libnet.ro
UNICEF

23:00

Investitie de 250.000 de euro pentru compania din spatele 2Parale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitie de 250.000 de euro pentru compania din spatele 2Parale

2Performant Network S. , compania sub care opereaza brandul 2Parale, a primit o runda de investitii in valoare de 250. 000 de euro, la inceputul lunii mai 2015. Investitia este destinata dezvoltarii retelei 2Parale. ro si a serviciilor de performance. continuă pe Wall-Street Ro

42 de romani, din care 21 de studenti, au primit cate 25.000 euro pentru propriul business

Un numar de 42 de tineri romani, din care 21 de studenti, au obtinut 25. 000 de euro pentru a-si finantata start-up-ul. Ei vor crea astfel 100 de locuri de munca.

TMK Artrom a investit 10 milioane de euro pentru extinderea fabricii de la Slatina

Producatorul local de tevi TMK Artrom, parte a grupului rus TMK, a inaugurat, ieri, o noua sectie a fabricii din Slatina, destinata industriei automobilelor si cilindrilor hidraulici, printr-o investitie de 10 milioane de euro.

VIDEO Ciprian a sunat la 112 sa salveze padurea si s-a ales cu o amenda de 1.000 de lei. Povestea din spatele taxei pe fapte bune

Incident hilar in Maramures: un barbat sustine ca a fost amendat pe nedrept pentru ca a sunat la 112 ca sa avertizeze asupra unui transport suspect de lemne.

Europa ne da peste 80 milioane de euro pentru finalizarea liniei 4 de metrou

Comisia Europeana a aprobat o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro din partea Fondului de Coeziune la proiectul major Extinderea Liniei de Metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care face parte din Programul Operational pentru Transport, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene .

Costuri de sute de milioane de euro pentru Gazprom daca nu mai livreaza gaze prin Ucraina

Planul Rusiei de a renunta la tranzitul gazelor prin Ucraina incepand din 2020 ar putea costa grupul Gazprom sute de mi and 172;lioane de euro, sub forma de comisioane datorate Slovaciei, relateaza Bloomberg. Slovacia, tara cu 5,4 milioa and 172;ne de locuitori, care are granita cu Ucraina, este un punct major de intrare pentru gazele rusesti in sud-Estul Europei si Uniunea Europeana. Rolul de tara de tranzit al Slovaciei va fi diminuat daca Rusia va construi gazoductul planificat catre sud-estul Europei, prin Turcia, potrivit Mediafax.

Lovitura pentru Ponta din partea socialistilor europeni

Socialistii din Parlamentul European PE) sunt de acord cu dezbaterea in plenul Parlamentului cazul lui Victor Ponta, care a fost pus sub urmarire penala.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, declara pentru presa din Ungaria ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, pentru un site maghiar ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Conform acestuia, pierderile suferite de Romania in urma acestui scandal sunt.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )