Libnet.ro
UNICEF

20:30

Investitie de 35 mil. euro intr-o statie care va produce caldura si energie electrica, la Busteni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitie de 35 mil. euro intr-o statie care va produce caldura si energie electrica, la Busteni

Societatea Greenprav a inceput construirea, la Busteni, a unei statii de cogenerare cu biomasa lemnoasa pentru furnizare de caldura si energie electrica, care va fi finalizata anul viitor. Investitia in proiect depaseste 35 de milioane de euro, iar o. continuă pe Wall-Street Ro

Afacerile grupului Saint-Gobain in Romania au crescut la circa 160 mil. euro anul trecut

Afacerile grupului francez Saint-Gobain in Romania, prezent la nivel local prin patru companii, au crescut cu 5% anul trecut, depasind pragul de 700 milioane lei 160 mil. euro).

Efervescenta imobiliara in Brasov: 15 mil. euro pentru 500 de apartamente vizavi de mallul Coresi

Kasper Immo Invest, companie controlata de Daniela Kasper, a demarat anul trecut o investitie intr-un proiect rezidential vizavi de platforma Tractorul Brasov. Proiectul rezidential Avangarden Tractorul va cuprinde in total 500 de apartamente, iar.

Supercom a castigat un contract de 30 de mil. de euro, la Cluj

Supercom, firma care curata de gunoaie judetul Dambovita, a castigat un contract de 30 mil. euro pentru curatenia Clujului intr-o batalie cu Romprest si Rosal.

Omul de afaceri Georgica Cornu, retinut de procurorii DIICOT pentru o evaziune fiscala de peste 60 mil. euro

Omul de afaceri Georgica Cornu, cunoscut si sub numele de regele asfaltului din Banat, si suspectat intr-un dosar de evaziune fiscala de 61 de milioane de lei, a fost retinut de procurorii DIICOT, dupa ce a fost audiat timp de aproape 12.

Bilantul Bricostore, inainte de transformarea in Brico Depot: casele de marcat au batut de 85 MIL. euro

Magazinele Bricostore Romania, care vor fi transformate in Brico Depot dupa ce au fost preluate anul trecut de grupul britanic Kingfisher, au inregistrat in perioada iunie-decembrie 2013 vanzari de 72 milioane lire sterline 85 milioane.

O companie americana investeste 500.000 euro intr-o sala de sport pentru copii

The Little Gym, liderul international al programelor de dezvoltare intelectuala si sociala prin miscare si sport, deschide in luna aprilie, prima unitate de acest tip din Romania, dedicata copiilor cu varste intre 4 luni si 12 ani, printr-o investitie.

Raiffeisen si-a marit profitul in Romania la 100 mil. euro in 2013

Profitul obtinut de Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a crescut cu 15,8% anul trecut, de la 86 de milioane de euro in 2012 la 100 de milioane de euro, ca urmare a unor plati mai reduse in contul impozitului pe profit,.

Incident terifiant intr-o statie feroviara din New Jersey. Un om a murit si alte patru persoane au fost ranite

Un barbat a murit si alte cateva persoane au fost ranite intr-un accident feroviar, petrecut marti seara in New Jersey, transmite CBS New York. Trenul, care se indrepta spre New York cu 300 de calatori la.

Elis Pavaje: Piata de borduri si pavele a scazut cu 5% anul trecut, la 95 de mil. euro. Ne asteptam la o revenire in acest an

Piata de borduri si pavele a scazut anul trecut cu cinci procente in valoare, la 95 de milioane de euro, in timp ce ca volum a inregistrat o scadere similara, la un volum de 13,5 milioane metri patrati.

Polonia ajuta Republica Moldova cu 12 mil. euro

Polonia va oferi Republicii Moldova un grant de 12 milioane de euro pentru programe de dezvoltare, a anuntat vineri premierul Iurie Leanca, dupa discutiile cu omologul sau polonez Donald Tusk, aflat in vizita la Chisinau, relateaza UNIMEDIA.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )