Libnet.ro
UNICEF

18:00

Investitorii americani s-au orientat spre Marea Britanie in 2012

Antena3 Antena3,
Investitorii americani s-au orientat spre Marea Britanie in 2012

Marea Britanie este principala destinatie a investitorilor americani in active financiare, in valoare de 1. 129 de miliarde de dolari la sfarsitul anului trecut, urmata de Canada si Insulele Cayman, conform. continuă pe Antena3

Marea Britanie, principala destinatie a investitiilor americane in 2012

Marea Britanie este principala destinatie a investitorilor americani in active financiare, in valoare de 1. 129 de miliarde de dolari la sfarsitul anului trecut, urmata de Canada si Insulele Cayman, conform datelor Trezoreriei SUA, transmite AFP .

Autoritatile romane, invinuite de parlamentarii britanici din cauza unui violator condamnat la 15 ani de inchisoare in Marea Britanie

Cazul unui tanar care a violat si mutilat o femeie la mai putin de trei luni de cand ajunsese in Marea Britanie au amplificat scandalul in jurul imigrantilor romani din Marea Britanie. Barbatul avea antecedente, insa autoritatile romane nu au informat politia britanica, motiv pentru care parlamentarii de la Londra ne cer acum socoteala.

Un roman de 20 de ani a SOCAT Marea Britanie cu fapta lui. Acum va sta 15 ani in inchisoare

Un roman a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, in Marea Britanie, pentru un viol de o gravitate deosebita. in februarie, la mai putin de trei luni dupa ce sosise in Marea Britanie, George Iosif Blaj, de 20 de.

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara ...

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, in virtutea dreptului de interventie umanitara, a afirmat joi un purtator de cuvant al Downing Street, conform Mediafax. Pozitia guvernului cu privire la legalitatea oricarui tip de actiune indica in mod clar faptul ca, in cazul in care interventia din cadrul Consiliului de Securitate al ONU este blocata, Marea Britanie va fi in .

CRIZA SIRIA. Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie ...

Marea Britanie ar fi autorizata sa efectueze o interventie militara in Siria, chiar si in cazul unui blocaj in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, in virtutea dreptului de interventie umanitara, a afirmat joi un purtator de cuvant al Downing Street, conform Mediafax. Pozitia guvernului cu privire la legalitatea oricarui tip de actiune indica in mod clar faptul ca, in cazul in care interventia din cadrul Consiliului de Securitate al ONU este blocata, Marea Britanie va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )