Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iohannis la Bruxelles. Ce cauta presedintele Romaniei si ce poate gasi?

Adevărul Adevărul,
Iohannis la Bruxelles. Ce cauta presedintele Romaniei si ce poate gasi?

De azi, incepe prima vizita oficiala a presedintelui Klaus Iohannis la Bruxelles. Europa aceasta institutionala cu care ia acum contact oficial Iohannis este pe comanda repede inainte deoarece are sentimentul acut ca schimbari fundamentale sunt necesare, scrie jurnalistul Cristian Unteanu, corespondent de presa la Bruxelles, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Iohannis la Bruxelles. Ce cauta, ce poate gasi?

De azi, incepe prima vizita oficiala a Presedintelui Klaus Iohannis la Bruxelles. Daca ar fi sa se urmeze regula nescrisa dar cu traditii foarte solide, acest tip de prima vizita ar trebui sa fie una mai mult protocolara, de prezentare a unei viziuni generale, de pozitionare in raport cu interlocutorii-cheie din institutiile europene si, cel mult, de anuntare a unora dintre marile prioritati ale mandatului care de-abia a inceput.

Ce discuta Klaus Iohannis la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Bruxelles, incepand cu ora 17. 00, ora Romaniei, cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Potrivit surselor HotNews. ro, principalele teme de discutie se refera la Schengen, Mecanismului de Cooperare si Verificare si Zona Euro. Inainte de aterizare, avionul prezidential a trecut prin turbulente destul de serioase.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este asteptat din nou in Franta pe 10 februarie

Prefectul onorific al Parisului, Jean Dussourd, prezent la Buzau pentru a incheia un protocol pe probleme de migratie, le multumeste romanilor pentru solidaritatea cu poporul francez, simbolizata de prezenta la marsul de duminica a presedintelui Klaus Iohannis. Oaspetele a mai spus ca presedintele roman va repeta vizita la Paris peste mai putin de o luna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )