Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis cere stramutarea dosarului privind casa din Sibiu

România Liberă România Liberă,
Iohannis cere stramutarea dosarului privind casa din Sibiu

Klaus Iohannis si sotia sa au cerut, la instanta suprema, stramutarea de la Curtea de Apel din Brasov a dosarului privind contestatia la decizia prin care sotii au pierdut un imobil din Sibiu . continuă pe România Liberă

Familia Iohannis cere stramutarea dosarului de la Curtea de Apel Brasov pe motiv de presiune mediatica. Presedintele a facut contestatie in anulare la sentinta prin care a pierdut o casa din Sibiu

Familia Iohannis a depus la Curtea Suprema o cerere de stramutare de la Curtea de Apel Brasov a dosarului privind contestatia in anulare formulata impotriva decizie instantei din noiembrie 2015 prin care cei doi soti au pierdut un imobil aflat in centrul Sibiului, anunta Agerpres. Sotii Iohannis sustin ca mass-media a creat un curent nefavorabil lor in plan local.

Familia Iohannis cere iCCJ stramutarea dosarului in care a pierdut casa din centrul Sibiului

Familia Iohannis a depus la inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere prin care solicita stramutarea de la Curtea de Apel Brasov a dosarului avand ca obiect contestatia in anulare formulata impotriva.

Iohannis cere ca alesii locali condamnati cu suspendare sa-si piarda mandatele

Presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Parlamentului sa reexamineze legea care stipuleaza ca numai alesii care au fost condamnati cu executare isi pierd mandatul, nu si cei care au primit o decizie cu suspendare. Seful statului sustine ca legea, in forma adoptata de Parlament, ar putea afecta lupta impotriva coruptiei.

Iohannis cere reexaminarea legii prin care alesii locali condamnati cu suspendare isi mentin functia

Presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Parlamentului reexaminarea legii prin care alesii care au fost condamnati cu executare, nu si cei care au primit o decizie cu suspendare, isi pierd mandatul.

Iohannis cere reexaminarea legii prin care alesii locali condamnati cu executare isi pierd mandatul

Presedintele Klaus Iohannis a cerut astazi Parlamentului reexaminarea legii prin care alesii care au fost condamnati cu executare, nu si cei care au primit o decizie cu suspendare, isi pierd mandatul, aratand ca acest act normativ adoptat de Legislativ ar putea afecta lupta impotriva coruptiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )