Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis, despre reprosul lui Basescu, ca e bland cu Guvernul: Fiecare cu stilul lui

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre reprosul lui Basescu, ca e bland cu Guvernul: Fiecare cu stilul lui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o televiziune, ca fiecare are stilul lui, raspunzand astfel fostului sef al statului Traian Basescu, care i-a transmis ca este prea bland cu Guvernul,. continuă pe Antena3

Iohannis, despre reprosul lui Basescu, ca e bland cu Guvernul: Fiecare cu stilul lui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o televiziune, ca fiecare are stilul lui, raspunzand astfel fostului sef al statului Traian Basescu, care i-a transmis ca este prea bland cu Guvernul,.

Mircea Badea, despre interviul lui Basescu: Nu ma puteam hotari ce este mai intai: senil, ticalos, stupid

Fostul presedinte Traian Basescu a acordat un interviu pentru televiziunea publica. intrebat de situatia in care se afla fostul ministrul al Turismului, Elena Udrea, acesta a declarat ca are incredere in.

Klaus Iohannis, despre furnizarea de arme Ucrainei: Livrarile de armament duc la amplificarea conflictului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la un post de televiziune, ca optiunea privind furnizarea de arme Ucrainei trebuie lasata pentru mult mai incolo deoarece livrarile de armament duc intotdeauna la.

Ce spune Iohannis despre o eventuala demisie a lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, intrebat daca Victor Ponta mai poate ramane premier, dupa scandalul de coruptie care il vizeaza pe cumnatul sau ca este inca prea devreme pentru a face speculatii.

Iohannis, despre fenomenul de telejustitie: Sa avem mai putin zornait de catuse

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, referindu-se la fenomenul de telejustitie, ca anumite aspecte ar fi putut fi atenuate astfel incat ca existe mai putin zornait de catuse, indicand ca este.

Iohannis, despre Coldea: Nu exista din partea mea sau a lui Hellvig o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, despre o posibila schimbare din functie a actualului director adjunct al SRI, Florian Coldea, ca nu exista, cel putin din partea sa sau a celui propus pentru sefia Serviciului, Eduard Hellvig, o intentie de schimbare brusca.

GALERIE FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre conditiile de munca de la iCCJ

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat, miercuri, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie a avut ca scop sa se vada in ce conditii se lucreaza la instanta suprema.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )