Libnet.ro
UNICEF

18:00

Iohannis: Dupa prezidentiale, am sa-l numesc pe Catalin Predoiu prim-ministru

Antena3 Antena3,
Iohannis: Dupa prezidentiale, am sa-l numesc pe Catalin Predoiu prim-ministru

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Brasov, ca este nevoie ca dupa ce va castiga prezidentialele sa aiba loc schimbarea Guvernului Ponta, pentru a avea ocazia de a-l propune ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Dupa ce castig alegerile il voi numi pe Catalin Predoiu premier

Candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, in cadrul reuniunii Ligii alesilor locali ai PNL si PDL, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale pentru a aduce la conducerea tarii o guvernare de dreapta care sa faca din Romania o tara prospera. El a mai spus ca il va numi pe pe Catalin Predoiu in functia de prim-ministru, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Dupa prezidentiale este nevoie de schimbarea Guvernului. il voi propune premier pe Predoiu

Liderul PNL si-a exprimat convingerea ca noul PNL va castiga alegerile prezidentiale din aceste an, prin candidatura sa, dar si alegerile parlamentare din 2016, precum si cele prezidentiale si parlamentare din 2020.

Klaus Iohannis: Dupa ce castig alegerile prezidentiale il voi numi premier pe Catalin Predoiu

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, vorbind despre scenariul in care va castiga alegerile pentruCotroceni, ca va schimba Guvernul, iar CatalinPredoiu va fi numit premier,.

Catalin Predoiu: Daca Emil Boc nu va explica gestul privind sustinerea unui alt candidat, voi cere excluderea sa din PDL

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a scris miercuri, pe Facebook, ca va cere excluderea din partid a lui Emil Boc, daca fostul premier nu va veni vineri sa explice, in cadrul Biroul Politic National al ACL, gestul sau de a sustine un alt candidat decat Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Catalin Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Emil Boc daca nu explica sustinerea pentru Elena Udrea

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, intentioneaza sa ceara excluderea lui Emil Boc din PDL, in contextul sustinerii acestuia pentru Elena Udrea la prezidentiale si a neprezentarii la sedintele de.

Cine se teme de Catalin Predoiu?

Rasete, veselie, voie buna, relaxare si standup comedy. Ingredientele de succes utilizate de Alianta Crestin Liberala la mitingul organizat impotriva abuzului comis de Guvern, in cazul ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali. Plus un candidat la prezidentiale care fuge mancand pamantul cand vede camerele de luat vederi. Un protest care a starnit nu numai rasetele auditoriului, dar si pe cele ale fostului presedinte al PNL, Crin Antonescu, specializat in mitinguri de amploare si actiuni politice de anvergura din perioada de trista amintire a USL.

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Frunzaverde: Catalin Predoiu este un candidat zecimal

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Sorin Frunzaverde il ataca pe prim-vicepresedintele PDL,CatalinPredoiu, dupa ce acesta i-a spus ca vorbeste de capul lui cu declaratia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )