Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis: Dupa ce castig alegerile il voi numi pe Catalin Predoiu premier

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Dupa ce castig alegerile il voi numi pe Catalin Predoiu premier

Candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, in cadrul reuniunii Ligii alesilor locali ai PNL si PDL, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale pentru a aduce la conducerea tarii o guvernare de dreapta care sa faca din Romania o tara prospera. El a mai spus ca il va numi pe pe Catalin Predoiu in functia de prim-ministru, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Dupa ce castig alegerile prezidentiale il voi numi premier pe Catalin Predoiu

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, vorbind despre scenariul in care va castiga alegerile pentruCotroceni, ca va schimba Guvernul, iar CatalinPredoiu va fi numit premier,.

Klaus Iohannis: Dupa prezidentiale este nevoie de schimbarea Guvernului. il voi propune premier pe Predoiu

Liderul PNL si-a exprimat convingerea ca noul PNL va castiga alegerile prezidentiale din aceste an, prin candidatura sa, dar si alegerile parlamentare din 2016, precum si cele prezidentiale si parlamentare din 2020.

Iohannis: Dupa prezidentiale, am sa-l numesc pe Catalin Predoiu prim-ministru

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Brasov, ca este nevoie ca dupa ce va castiga prezidentialele sa aiba loc schimbarea Guvernului Ponta, pentru a avea ocazia de a-l propune ca.

Klaus Iohannis s-a relaxat la o bere la Oktoberfest dupa vizita din Poiana Brasov. A declarat ca este nevoie de schimbarea guvernului dupa alegeri

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Brasov, ca este nevoie ca, dupa ce va castiga prezidentialele, sa aiba loc schimbarea Guvernului Ponta, pentru a avea ocazia de a-l propune ca prim-ministru pe Catalin Predoiu, actualul prim-vicepresedinte PDL, scrie Mediafax. Dupa intalninerea politica din Poiana Brasov, liderul PNL a facut o vizita la Oktoberfest unde s-a relaxat la o bere.

Ioan Oltean: Klaus Iohannis este un candidat excelent pentru Cotroceni

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, a anuntat, vineri, ca ACL nu isi va schimba candidatul pentru alegerile prezidentiale deoarece Klaus Iohannis este un candidat excelent, iar orice discutii pe aceasta tema.

Klaus Iohannis avertizeaza ca alesii care isi vor schimba partidul isi vor pierde mandatul

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu referire la OUG privind migratia alesilor, ca este o incercare a PSD de a schimba configuratia politica inainte de alegerile prezidentiale, un lucru.

Klaus Iohannis avertizeaza ca alesii care isi vor schimba partidul isi vor pierde mandatul (VIDEO)

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu referire la OUG privind migratia alesilor, ca este o incercare a PSD de a schimba configuratia politica inainte de alegerile prezidentiale, un lucru.

Noi dezvaluiri despre afacerile lui Klaus Iohannis: Aeroportul International Sibiu, un proiect in care s-au aruncat pe fereastra 100 milioane euro

Dupa scandalul aparut in jurul averii imobiliare impresionante a lui Klaus Iohannis, noi informatii privind o alta lucrare de proportii coordonata de liderul PNL, in Sibiu, au fost facute publice, scrie PS.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: A fost la Grivco

Vicepremierul Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna, acesta sustinand ca presedintele PNL a fost in 2009 la Grivco, relateaza HotNews. Potrivit lui Dragnea, vizita lui Iohannis la Grivco a avut.

Raspunsul surprinzator al lui Klaus Iohannis la intrebarea Cate articole are Constitutia?

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, sambata, la Brasov, cate articole are Constitutia, el replicand ca nu raspunde la astfel de provocari si precizand ca este obisnuit, ca dascal, sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2465 seconds )