Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iohannis isi face bilantul dupa sase luni, pe Facebook. Pas cu pas

Antena3 Antena3,
Iohannis isi face bilantul dupa sase luni, pe Facebook. Pas cu pas

Klaus Iohannis si-a facut bilantul celor sase luni de mandat. Un bilant al pasilor. Nu e chiar multumit, dar spune ca suntem pe drumul cel bun. in privinta incuviintarii cererilor justitiei. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre primele sase luni de mandat ale lui Iohannis: Cele mai multe dintre obiectivele anuntate in campanie sau dupa instalarea la Cotroceni sunt inca la stadiu de proiecte pe hartie, daca nu cumva la stadiu de vorbe (VIDEO)

Radu Banciu a facut, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, bilantul dupa sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis. Avem sase luni de la preluarea mandatului de catre presedintele Klau.

Klaus Iohannis, mesaj la implinirea a sase luni de mandat: in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a primelor sase luni petrecute la Palatul Cotroceni. Seful statului se arata nemultumit de lipsa adoptarii unei legi de asigurare a votului pentru toti cetatenii de catre Parlament si respingerea cererilor Justitiei.

Presedintele Klaus Iohannis isi prezinta azi in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis isi va prezenta in Parlament luni, la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a trimis, pe 12 iunie, Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Tarii, documentul fiind publicat pe site-ul institutiei.

BILANT Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul va prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Primele sase luni cu Iohannis presedinte. Cum s-a facut remarcat seful statului

Se implinesc sase luni de cand Romania este condusa de presedintele Klaus Iohannis. O jumatate de an in care noul sef al statului s-a facut remarcat mai mult prin lipsa de implicare, iar cele mai.

Rusia prelungeste cu sase luni interdictia importarii unor alimente din Occident

Rusia prelungeste interdictia importarii unor alimente din Occident din cauza sanctiunilor pe care UE le-a impus asupra Moscovei. Prelungirea este de sase luni, potrivit premierului Dmitri Medvedev care a duspisu Guv.

inca sase luni de sanctiuni economice pentru Rusia. Replica Moscovei

Rusia are in plan extinderea embargoului pentru importurile de alimente din Occident cu inca sase luni, incepand cu luna august si ar putea adauga noi produse pe lista, ca raspuns la sanctiunile europene impotriva Moscovei, au declarat, luni, oficiali rusi.

UE extinde sanctiunile pentru Rusia cu inca sase luni

Ministrii de Externe ai UE au extins luni sanctiunile economice si diplomatice la adresa Rusiei cu inca sase luni, anuta Reuters, care citeaza un oficial european. Decizia de facto a prelungirii sanctiunilor fusese luata inca de saptamana trecuta, astazi ea fiind oficializata de Consiliul UE.

in cautarea celui mai periculos oras de pe internet, documentarul unei firme din SUA care isi face reclama prezentand Romania ca un rai al infractorilor cibernetici (VIDEO)

O companie de securitate cibernetica din SUA isi face reclama prezentand hackerii din tara noastra. Symantec care detine, intre altele, Norton Antivirus, a produs un film documentar in care prezinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )