Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iohannis si Ponta se intalnesc la ora 20:00. Tema discutiilor: succesorul lui Darius Valcov la Ministerul Finantelor. Premierul vrea sa asigure interimatul

România Liberă România Liberă,
Iohannis si Ponta se intalnesc la ora 20:00. Tema discutiilor: succesorul lui Darius Valcov la Ministerul Finantelor. Premierul vrea sa asigure interimatul

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, cu premierul Victor Ponta, despre numirea de la Ministerul Finantelor, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Live Text Trageri la sorti Liga Campionilor: Vineri, de la ora 13.00 se afla meciurile din sferturi. Prezentarea ultimelor opt

Sferturile Ligii Campionilor vor fi stabilite, prin tragere la sorti, vineri, de la ora 13. 00, la sediul UEFA, de la Nyon Elvetia). Ceremonia va desemna, o ora mai taziu si sferturile Ligii Europa.

Simona Halep va juca impotriva Serenei Williams sambata dimineata, nu inainte de ora 05.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua impotriva liderului mondial, sportiva americana Serena Williams, sambata dimineata, nu inainte de ora 05. 00, in semifinalele turneului de la Indian.

Indian Wells 2015. Live Text Simona Halep - Carla Navarro: ora 22.00. Sfert de finala, la nici 24 ore dupa victoria cu Pliskova

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste miercuri, de la ora 22. 00 ora Romaniei), in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, pe Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita. Partida are loc la nici 24 de ore distanta de meciul cu Pliskova.

LICITATIA GOLDART 141 LUMINA SI CULOARE iN ARTA ROMANEASCA Luni 23 Martie, ora 19.00

Licitatia Lumina si culoare in arta romaneasca care va avea loc in 23 martie la ora 19. 00 la Casa de licitatii Glodart Ghildush aduce pe simeze o selectie rafinata de arta plastica precum si o variata oferta de arta decorativa. Majoritatea obiectelor propuse apartin spatiului cultural european, manufacturi si ateliere cunoscute, ce variaza stilurile propuse de la neoclasic la Art Nouveau si Art Deco. Operele de arta propuse in aceasta licitatie se reunesc sub semnu unei cromatici optimiste, cu accente ludice .

Indian Wells: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro (de la ora 22:00)

Pentru a ajunge in semifinalele de la Indian Wells faza a competitiei pe care a atins-o anul trecut), Simona Halep trebuie sa o invinga pe Carla Suarez Navarro Spania - locul 13 in clasamentul WTA). Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

Live Text Halep - Pliskova: ora 24.00. La Indian Wells 2015 se reediteaza finala de la Dubai

Indian Wells 2015. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, joaca, in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 24. 00, impotriva Karolinei Pliskova, a 14-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 23:00)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 23:00.

Live Text Indian Wells 2015. Simona Halep - Serena Williams: sambata ora 05.00, semifinala de cinci stele

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, pe liderul mondial, Serena Williams. Cele doua se vor duela pentru a sasea oara.

Traian Basescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

UPDATE - Procurorul care instrumenteaza dosarul in care Traian Basescu este suspect de amenintare si santaj a decis ca ziua urmatoarei audieri sa fie luni, 23 martie, ora 10. Informatia a fost publicata de.

Dezbatere Foreign Policy, de la ora 12.00:Cum poate creste rolul Romaniei in politicile europene?

Cum poate creste rolul Romaniei in politicile europene?Cine si ce trebuie sa faca in acest sens? La aceste intrabari si nu numai raspundDan Luca, sirector EurActiv Bruxelles, si Anne-Marie Blajan, senior editor CursDeGuvernare. ro, in cadrul unei dezbateri Foreign Policy difuzata live de la ora 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )