Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ion Cristoiu ironizeaza coloana oficiala folosita de presedinte pentru a ajunge la sedinta festiva a Academiei: Klaus Iohannis si Suita sa domneasca in Romania inca fanariota

B1 B1,
Ion Cristoiu ironizeaza coloana oficiala folosita de presedinte pentru a ajunge la sedinta festiva a Academiei: Klaus Iohannis si Suita sa domneasca in Romania inca fanariota

In postarea zilnica de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste cu sarcasm despre coloana oficiala folosita de presedintele Klaus Iohannis la sedinta festiva a Academiei dedicata. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Sotii Iohannis turisti de lux, pe banii nostri, la Festivalul Ciresilor infloriti de la Washington!

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezbatut pe blogul sau in Gandul de duminica vizita oficiala a presedintelui Iohannis in Stratele Unite ale Americii, vizita care s-a transformat dupa.

Ion Cristoiu: Ma autodenunt: Am dat un interviu la Rossya 1, televiziunea de stat a Federatiei Ruse!

Ion Cristoiu a povestit in Gandul de sambata de pe blog despre momentul in care a dat un interviu pentru Rossya 1, televiziunea de stat a Federatiei Ruse. Dau un interviu p.

Ion Cristoiu, despre scandalul construirii unei moschei la Bucuresti: Zic unii ca Klaus Iohannis ar trebui sa nu-si incheie mandatul. Doamne fereste! Ce ne-am face noi fara Klaus Iohannis? De cine ne-am mai face cruce zilnic?

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in postarea zilnica de pe blogul personal despre maniera in care a fost tratata chestiunea construirii unei moschei la Bucuresti de catre Administratia.

Ion Cristoiu: intre partidele romanesti nu exista nicio diferenta. in general, partidele de stanga ar trebui sa provoace adeziuni sufletesti (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit sambata, la Dosar de politician, despre rezultatele unui sondaj CURS, potrivit carora oamenii sunt dezorientati in ceea ce priveste ideologia politica. Ce.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )