Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis sustine o aberatie, innoirea clasei politice actuale cu ajutorul catuselor

B1 B1,
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis sustine o aberatie, innoirea clasei politice actuale cu ajutorul catuselor

Klaus Iohannis a vorbit, recent, despre innoirea clasei politice actuale, cu una mai credibila, majoritar cu politicieni tineri. Ion Cristoiu sustine, intr-un articol pe blogul personal, ca o asemenea schimbare. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Asa cum l-a sfatuit Traian Basescu, Klaus Iohannis a inceput sa puna presiune pe Victor Ponta!

Dupa ce Klaus Iohannis a fost criticat in nenumarate randuri ca este practic inexistent in peisajul politic mioritic, jurnalistul Ion Cristoiu remarca o revenire in forta a sefului statului. Klaus.

Ion Cristoiu: Ce a scris Elena Udrea in jurnal despre Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI

Elena Udrea a anuntat ca a scris in jurnalul sau despre relatia Hellvig - Coldea inca din luna noiembrie si l-a rugat pe jurnalistul Ion Cristoiu sa publice acele insemnari. Udrea povesteste despre o .

Ion Cristoiu: Propunerea lui Hellvig la SRI provoaca dispute sau nemultumiri. Ma tem ca unul dintre consilierii lui Iohannis si-a varat coada

Propunerea lui Eduard Hellvig pentru sefia SRI de catre presedintele Iohannis a starnit numerose reactii, si pro si contra. Ion Cristoiu sustine, intr-un articol pe blogul personal, ca un consilier de-al lui.

Ion Cristoiu: Propunerea lui Hellvig la SRI provoaca dispute. Ma tem ca unul dintre consilierii lui Iohannis si-a varat coada

Propunerea lui Eduard Hellvig pentru sefia SRI de catre presedintele Iohannis a starnit numerose reactii, si pro si contra. Ion Cristoiu sustine, intr-un articol pe blogul personal, ca un consilier de-al lui.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Surse: Klaus Iohannis va anunta oficial la ora 18.00 noul director al SRI

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig va fi numit director al SRI, pe locul lasat liber de George Maior. Potrivit unor surse prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis va face anuntul oficial in conferinta de presa pe care o va sustine la Cotroceni incepand cu ora 18. Eduard Hellvig este unul dintre cei mai apropiati oameni ai presedintelui, insotindu-l pas cu pas in campania electorala.

Doua luni cu Klaus Iohannis la Cotroceni: Presedinte-jucator, dar cu alt stil decat al lui Basescu

Klaus Iohannis implineste maine doua luni de la preluarea mandatului prezidential. Iohannis a preluat modelul de presedinte-jucator, dar a schimbat stilul, considera specialistii in politica interna. Presed.

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

Klaus Iohannis, la Digi24: Exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la emisiunea Jurnal de seara de la Digi24, moderata de Luca Niculescu, ca exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul. Pe de alta parte, intrebat cum lucreaza Guvernul Ponta, Iohannis a raspuns: Asa cum am promis: institutional corect. Nici mai mult, nici mai putin. ) Nu exista nici o colaborare politica, pentru ca provenim din zone doctrinar diferite. Dar discutam probleme foarte concrete care tin de Romania. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis face declaratii la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa de la ora 18:00, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Declaratiile presedintelui vin dupa ce, joi, Klaus Iohannis a efectuat o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )