Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ion Cristoiu: O noua nerozie marca Klaus Iohannis: intrecerea cu Traian Basescu pentru postul de Cine e mai anti-PSD

B1 B1,
Ion Cristoiu: O noua nerozie marca Klaus Iohannis: intrecerea cu Traian Basescu pentru postul de Cine e mai anti-PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre consultarile de la Cotroceni, la care PSD si ALDE nu au participat. El a creat un moment al Consult. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Se anunta o intrecere sinistra intre Klaus Iohannis si PSD: Cine e mai iresponsabil?

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre Klaus Iohannis si desemnarea noului premier, amintind de faptul ca presedintele a declarat ca nu.

Ion Cristoiu, scenariu EXPLOZIV! O necesitate a momentului: Preluarea USR de catre Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu, in Gandul de marti, de pe blogul personal, a facut o scurta analiza a rezultatelor obtinute de partide la alegerile parlamentare care au avut loc, duminica, 11 de.

Ion Cristoiu: Romanii au sanctionat drastic nenorocitul experiment numit Revolutia Colectiv

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre cifrele date de exit-poll-uri, despre victoria categorica a PSD si despre infrangerea.

Surse: Care este optiunea lui Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru. Nu va accepta un candidat din partea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a precizat ca prefera sa desemneze un premier din partea partidului ALDE, partid condus acum de Calin Popescu-Tariceanu, in locul unui prim-ministru propus de.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis discuta cu partidele privind formarea noului Guvern. PSD si ALDE au refuzat invitatia sefului statului. Raluca Turcan si Nicusor Dan au anuntat ca nu vor sustine un Executiv condus de un premier cu probleme penale

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis are consultari, miercuri, cu partidele politice care au intrat in Parlament, in urma alegerilor din 11 decembrie, si care au acceptat invitatia sefului statului, cu privire la formarea viitorului guvern.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis va discuta, miercuri, cu partidele privind formarea noului Guvern. PSD si ALDE au refuzat invitatia sefului statului. Raluca Turcan: La masa negocierilor trebuie sa stea persoane care nu au slabiciuni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va consulta, miercuri, cu partidele politice care au intrat in Parlament, in urma alegerilor din 11 decembrie, si care au acceptat invitatia sefului statului, cu privire la formarea viitorului guvern.

Consultari la Palatul Cotroceni: Delegatia liberalilor a inceput discutiile cu Klaus Iohannis

Consultari cu scandal la Palatul Cotroceni. Liberalii au inceput miercuri, la ora 11. 00, discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, dupa esecul de la alegerile de duminica. Delegatia liberalilor.

Consultari la Palatul Cotroceni: Delegatia USR a inceput discutiile cu Klaus Iohannis

00 Consultarile de la Palatul Cotroceni continua, cu discutiile dintre presedintele Klaus Iohannis si delegatia USR. 50 Presedintele interimaral PNL, Raluca Turcan, a.

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, miercuri, cu partidele privind formarea noului Guvern. PSD si ALDE au refuzat invitatia sefului statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va consulta, miercuri, cu partidele politice care au intrat in Parlament, in urma alegerilor din 11 decembrie, si care au acceptat invitatia sefului statului, cu privire la formarea viitorului guvern.

Klaus Iohannis, despre propunerea lui Dragnea ca premier: Criteriile de integritate raman in picioare si le-am anuntat inainte de campanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca in ceea ce priveste desemnarea unui nou premier va asculta propunerile partidelor pentru a vedea ce isi imagineaza fiecare si cum doreste sa propuna viitoarea agenda.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )