Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Cristoiu: Un rus cerseste in Germania cantand un cantec din Razboiul rusilor cu nemtii. Un neamt ar putea cersi in Moscova fredonand un cantec de pe frontul nemtesc?

B1 B1,
Ion Cristoiu: Un rus cerseste in Germania cantand un cantec din Razboiul rusilor cu nemtii. Un neamt ar putea cersi in Moscova fredonand un cantec de pe frontul nemtesc?

In articolul de joi de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu descrie cum un rus cerseste pe un mare bulevard din Germania, cantand Katiusa cantec de pe front, modificat sa faca referire la spaima. continuă pe B1

Ion Cristoiu: in relatia cu Liviu Dragnea, Victor Ponta invoca un permanent dialog. Nu se stie care dintre cei doi este seful acestui dialog

Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza intr-un articol pe blogul personal relatia dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta si sustine ca premierul invoca un permanent dialog cu presedintele interimar PSD, din.

Ion Cristoiu: Daca vrea sa mai ramana in politica, Victor Ponta nu-si poate permite sa demisioneze. Pentru cariera sa politica demisia ar insemna sfarsitul

Zilele acestea a aparut in presa, pe surse, informatia potrivit careia odata cu intoarcerea in tara premierul Victor Ponta isi va da demisia din fruntea Executivului. Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza pe.

Ion Cristoiu: Plecarea lui Victor Ponta de la sefia Guvernului depinde de soarta Coalitiei. Va ceda Gabriel Oprea?

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu televizat ca nu are intentia sa demisioneze din fruntea Guvernului, asa cum se zvonea in presa zilele trecute si a subliniat ca singura conditie care l-ar face.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )