Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ion Cristoiu: De ce nu ne spune Elena Udrea tot ce stie?!

B1 B1,
Ion Cristoiu: De ce nu ne spune Elena Udrea tot ce stie?!

Discursul de ieri din Parlament al Elenei Udrea nu a adus nici o dezvaluire menita sa cutremure scena politica, asa cum se astepta multa lume. Aceasta bizarerie presupusa detinatoare de secrete. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Dupa Elena Udrea, Victor Ponta da si el in gat SRI. Te pomenesti ca sunt intelesi!

Interventiile lui Victor Ponta la postul Romania TV sunt analizate astazi de Ion Cristoiu pe blogul sau. Pisicutul, speriat c-a facut pe covor in 16 noiembrie 2014, si Stapanul de la Cotroceni l-ar.

Victor Ponta, satul de stiri cu Elena Udrea: Eu tot cu economia. An istoric cu exporturi de peste 50 de miliarde de euro

Premierul Victor Ponta s-a saturat de stiri despre deputatul Elena Udrea. O spune chiar el, prin intermediul unei postari pe contul sau de Twitter, cu ocazia anuntului unui nou record: primul an din istorie cu.

Ion Cristoiu: Era absolut obligatoriu ca Basescu sa mearga la Congresul PMP. Este un partid pe care mizeaza (VIDEO)

Ion Cristoiu a comentat, in cadrul Stirilor B1 TV, discursul lui Traian Basescu de la Congresul PMP, apreciind ca iesirea fostului presedinte a fost o surpriza. Traian Basescu a facut o miscare.

Trei mesaje dupa Elena Udrea

Telenovela asta cu Elena Udrea care isi asuma destinul si face semne misterioase cuiva, complicata cu melodrama Cristoiu et comp care se trezesc ca nu stiu pe cine sa serveasca mai intai, pe clienta acum cazuta sau pe SRI, acum ca din pacate au ajuns in conflict obscurizeaza cateva lectii clare pe care trebuie sa ni le insusim rapid daca nu vrem sa ramanem doar cu audientele record de zilele astea.

Oreste, un nou atac la Elena Udrea

Oreste Teodorescu a transmis, pe pagina personala de Facebook, ca Elena Udrea a urmarit, prin discursul sau, sa ii santajeze pe colegii deputati, sa puna presiune pe parlamentarii prezenti.

Elena Udrea: Nu exista persoana din anturajul meu care sa nu fie intrebata daca stie ceva de mine

Elena Udrea a declarat, sambata seara, in emisiunea X-Press de pe B1 TV, ca nu acuza de nimic servicilile, ci persoanele din cadrul serviciilor implicate in campanie. Lucrurile pe care le afirm le stiu.

Elena Udrea: Nu exista persoana din anturajul meu care sa nu fie intrebata daca stie ceva de mine (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, sambata seara, in emisiunea X-Press de pe B1 TV, ca nu acuza de nimic servicilile, ci persoanele din cadrul serviciilor implicate in campanie. Lucrurile pe care le afirm le stiu.

Elena Udrea, pentru B1 TV: Tot ce se intampla e o strategie care are ca tinta reducerea mea la tacere (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, sambata seara, in emisiunea X-Press de pe B1 TV, ca tot ce se intampla zilele aceastea au ca tinta reducerea sa la tacere. Cred ca ar trebui sa impart statului tuturor.

UNDE a DORMIT Elena Udrea azi noapte? DETALIUL care o da de gol

Dupa ce seara trecuta, in Parlament, Elena Udrea si-a tot frecat nasul in fata camerelor de luat vederi, pentru a transmite un mesaj de bine unei persoane dragi, astazi, in momentul in care s-a dat jos din.

Elena Udrea, la B1 TV: Tot ce se intampla reprezinta o strategie care are ca tinta reducerea mea la tacere

Deputatul Elena Udrea este invitata lui Sabin Orcan, la B1 TV. Fostul ministru continua seria acuzatiilor incepute odata cu punerea ei sub acuzare de catre procurorii anticoruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )