Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ion Iliescu: Am votat cu PSD. Trebuie sa dam mai multa incredere oamenilor si comunicarea sufleteasca intre cei alesi si alegatori sa fie temeiul consolidarii democratice (VIDEO)

B1 B1,
Ion Iliescu: Am votat cu PSD. Trebuie sa dam mai multa incredere oamenilor si comunicarea sufleteasca intre cei alesi si alegatori sa fie temeiul consolidarii democratice (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala, in jurul orei 12. Iliescu a declarat, la iesirea de la urne, ca este nevoie ca politicienii sa dea mai multa. continuă pe B1

Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace si ca sa-i ajute pe oamenii cu venituri mici

Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a declarat ca a votat pentru pace si pentru a stabili o componenta a Parlamentului care sa aduca mai multa satisfactie oamenilor, mai ales celor cu venituri mici.

Alegeri parlamentare 2016. Cum s-a votat la Oltenita, orasul in care s-a nascut Ion Iliescu

Alegeri parlamentare 2016. La Oltenita, orasul natal al celui mai controversat personaj post-decembrist, duminica, pana la ora 16. 30, putin peste 27% dintre cetatenii cu drept de vot s-au prezentat la urne. 394 de persoane au ales noul Parlament, conform statisticii nationale actualizate in timp real, efectuata printr-un program pus la punct de Guvernul Romaniei - Radar Gov IT Hub.

Ce se poate intampla maine daca nu iesiti astazi la vot. Ne explica fantoma lui Ion Iliescu |OPINIE

Stiu, multi dintre voi sunteti scarbiti de politica. Multora vi se pare ca toti politicienii sunt, cum zice o vorba din popor, o apa si-un pamant. Si vi se face lehamite sa mai votati cand vedeti ce-au facut cu tara pe care le-ati dat-o pe mana.

Ciolos: Indiferent de optiunile politice, este important sa iasa cat mai multa lume la vot

Premierul Dacian Ciolos a votat duminica, la ora 9,10, la Sectia 32 din municipiul Zalau.

Romanii au uitat de coruptie si Colectiv si au votat PSD: Presa straina scrie despre rezultatele alegerilor din Romania

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania, in care PSD a obtinut o victorie zdrobnitoare, a fost relata pe larg si in presa straina care s-a declarat surprinsa ca dupa ce in urma cu.

Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, ea declarand ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun si afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca.

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, spune ca a votat pentru un viitor mai bun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la Sectia de votare 68 din municipiul Sibiu, ca a votat pentru un viitor mai bun.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )