Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace si ca sa-i ajute pe oamenii cu venituri mici

România Liberă România Liberă,
Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace si ca sa-i ajute pe oamenii cu venituri mici

Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a declarat ca a votat pentru pace si pentru a stabili o componenta a Parlamentului care sa aduca mai multa satisfactie oamenilor, mai ales celor cu venituri mici. continuă pe România Liberă

Alegeri parlamentare 2016. Ziua in care romanii isi decid soarta. Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace

Ion Iliescu: Am votat cu PSD. Trebuie sa dam mai multa incredere oamenilor si comunicarea sufleteasca intre cei alesi si alegatori sa fie temeiul consolidarii democratice (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala, in jurul orei 12. Iliescu a declarat, la iesirea de la urne, ca este nevoie ca politicienii sa dea mai multa.

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, spune ca a votat pentru un viitor mai bun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la Sectia de votare 68 din municipiul Sibiu, ca a votat pentru un viitor mai bun.

Presedintele Columbiei, Jose Manuel Santos, a primit Premiul Nobel pentru Pace. Ceremonia de decernare a distinctiilor se desfasoara, sambata, in Stockholm

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a primit, sambata, Premiul Nobel pentru Pace 2016 pentru acordul de pace dintre Guvernul de la Bogota si gherilele marxiste FARC.

Premiul Nobel pentru Pace i-a fost acordat presedintelui columbian Juan Manuel Santos

Comitetul Nobel i-a decernat sambata premiul pentru pace presedintelui columbian Juan Manuel Santos, pentru ca a ajuns la un acord cu rebelii marxisti FARC, care pune capat unui razboi civil care a durat 52 de ani si in care au fost ucisi peste 200.

Comitetul Nobel i-a decernat sambata premiul pentru pace presedintelui columbian Juan Manuel Santos

Comitetul Nobel i-a decernat sambata premiul pentru pace presedintelui columbian Juan Manuel Santos, pentru ca a ajuns la un acord cu rebelii marxisti FARC, care pune capat unui razboi civil care a durat 52 de ani si in care au fost ucisi peste 200. 000 de oameni, relateaza Reuters.

Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace din acest an spera ca exemplul tarii sale sa reprezinte o raza de speranta pentru rezolvarea conflictelor din Siria sau Sudanul de Sud

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a primit sambata premiul Nobel pentru Pace intr-o ceremonie ce a avut loc in Oslo. Laureatul Premiului Nobel a afirmat in discursul de acceptare.

Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, ea declarand ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun si afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca.

Nicusor Dan: Am votat pentru o noua clasa politica. Am convingerea ca azi va fi o zi istorica pentru Romania (VIDEO)

Liderul USR, Nicusor Dan, a votat la 279 din Bucuresti alaturi de sotia lui. Acesta a declarat ca a votat pentru o noua clasa politica si pentru un viitor mai bun pentru toti romanii, informeaza.

Parlamentul Marii Britanii a votat pentru declansarea articolului 50 pana la 31 martie. Theresa May va prezenta planurile de iesire a tarii din UE

Parlamentul de la Londra a votat covarsitor pentru activarea Articolului 50 si inceperea negocierilor pentru parasirea Uniunii Europene pana la data de 31 martie 2017, asa cum isi doreste premierul. 372 de parlamentari au votat pentru si 75 impotriva, scrie Le Monde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )