Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova: La Chisinau se incearca o lovitura de stat pentru un guvern mafiot

Adevărul Adevărul,
Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova: La Chisinau se incearca o lovitura de stat pentru un guvern mafiot

Ion Sturza, propus recent sa formeze un govern la Chisinau, dar respins de Parlament, spune ca Vladimir Plahotniuc incearca sa se impuna la conducerea Executivului de peste Prut prin presiuni de natura mafiota, folosind santajul si alte metode neortodoxe pentru a-si atinge scopurile. continuă pe Adevărul

Vlad Plahotniuc, anuntat drept candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Vladimir Plahotniuc a avut azi una din rarele sale iesiri in public si si-a anuntat candidatura pentru functia de premier al Republicii Moldova in fata unei adunari de cateva mii de oameni in centrul Chisinaului.

Ion Paduraru, noul premier desemnat al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat pe secretarul general al Administratiei Prezidentiale, Ion Paduraru, candidat la functia de premier, informeaza Radio Chisinau, Agora. md si Unimedia, citate de Agerpres.

Ion Paduraru, desemnat premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat pe secretarul general al Administratiei Prezidentiale, Ion Paduraru, candidat la functia de premier, informeaza Radio Chisinau, Agora. md si .

Ion Sturza crede ca Nicolae Timofti nu-l va accepta nici a doua oara pe Plahotniuc

Presedintele Nicolae Timofti va ramane pe pozitii si va respinge si pentru a doua oara candidatura lui Vladimir Plahotniuc pentru functia de premier, sustine fostul candidat la functia de prim-ministru, Ion Sturza, transmite IPN.

Vlad Plahotniuc, candidatul Partidului Democrat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Biroul politic al Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) a decis sa-l propuna pe Vlad Plahotniuc la functia de premier, informeaza miercuri Radio Chisinau si Unimedia, potrivit Agerpres. Anuntul a fost.

Ce recomandari are Traian Basescu pentru presedintele Republicii Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare, afirma ca la Chisinau se duce o lupta titanica pentru desemnarea unui nou premier, fiind de parere ca pentru credibilitatea si viitorul Republicii Moldova presedintele moldovean Nicolae Timofti este obligat sa castige lupta cu oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Nicolae Timofti l-a decorat pe Klaus Iohannis cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Republicii presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Guvernul Republicii Moldova multumeste Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a multumit Guvernului Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei din 9 ianuarie 2015. Vreau sa remarc indeosebi profesionalismul echipei antrenate in aceasta misiune deloc usoara, fapt pentru care imi exprim intreaga mea gratitudine, se arata intr-o scrisoare a premierului moldovean expediata omologului sau roman, Dacian Ciolos.

Societatea civila vrea ca Ion Sturza sa ceara din nou votul deputatilor si sustine initiativa presedintelui Timofti privind desemnarea unui candidat integru

Mai multe organizatii non-guvernamentale din Republica Moldova sustin propunerea presedintelui Nicolae Timofti de a desemna un candidat la functia de premier care sa corespunda criteriilor de integritate si solicita ca acesta sa desemneze un alt candidat doar dupa ce Parlamentul va acorda vot de neincredere Guvernului Sturza.

Klaus Iohannis, decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind decorarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu Ordinul Republicii, informeaza Agerpres, citand Agora. md. Distinctia i-a fost .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )