Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ion Tiriac neaga orice implicare in contractul EADS cu statul roman

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac neaga orice implicare in contractul EADS cu statul roman

Omul de afaceri Ion Tiriac neaga orice legatura cu contractul statului roman cu EADS, precizand ca niciodata nu a avut un interes propriu sau de afaceri, direct sau indirect, si nici macar nu a participat la vreo activitate, intalnire sau discutie pe acest subiect. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac neaga orice legatura cu contractul EADS cu statul roman

Omul de afaceri Ion Tiriac neaga orice legatura cu contractul statului roman cu EADS, precizand ca niciodata nu a avut un interes propriu sau de afaceri, direct sau indirect, si nici macar nu a participat la vreo activitate, intalnire sau discutie pe acest subiect.

Ion Tiriac, REACTIE la speculatiile privind implicarea sa in afacerea EADS

Omul de afaceri Ion Tiriac neaga orice legatura cu contractul statului roman cu EADS, precizand ca niciodata nu a avut un interes propriu sau de afaceri, direct sau indirect, si nici macar nu a participat la.

Huffington Post: Elena Udrea, Ioan Rus, Ion Tiriac, Gerhard Schroder, implicati in afacerea EADS. Coruptia din Romania a ajuns si in Germania

Huffington Post, editia online in limba germana, a publicat un amplu articol despre afacerea EADS din Romania. Afirma ca fostul cancelar german Gerhard Schroder a fost implicat in semnarea contractului, iar din Romania mai sunt implicati Elena Udrea, ministrul Ioan Rus, dar si omul de afaceri Ion Tiriac.

Huffington Post: Coruptia din Romania a ajuns si-n Germania. Gerhard Schroder, Tiriac, Ioan Rus si Udrea, pomeniti in afacerea EADS

Huffington Post, editia online in limba germana, a publicat un amplu articol despre afacerea EADS din Romania, sub semnatura freelancerului de origine romana Vlad Georgescu. in material se arata ca fostul cancelar german Gerhard Schroder a fost implicat in semnarea contractului, iar din Romania mai sunt implicati Elena Udrea, ministrul Ioan Rus, dar si omul de afaceri Ion Tiriac.

Huffington Post: Elena Udrea, Ioan Rus, Ion Tiriac si Gerhard Schroder, implicati in dosarul EADS

Elena, Udrea, Ion Tiriac, Ioan Rus, precum si oameni importanti din Germania, precum fostul cancelar Gerhard Schroder, ar fi implicati in dosarul EADS, scrie jurnalistul Vlad Georgescu pentru editia germana a publicatiei Huffington Post, intr-un amplu articol publicat pe 25 octombrie.

CNA dezminte oficial orice implicare in cazul Monica Macovei-Pro TV

Membrii CNA dezmint categoric orice fel de implicare a acestui for in decizia Pro TV de a anula o emisiune ce urma sa fie transmisa online pe site-ul stirileprotv. ro, asa cum sustinea, marti, candidatul la prezidentiale Monica Macovei, se arata intr-un comunicat de presa al forului audiovizual.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )