Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ionel Arsene, Presedintele CJ Neamt: Propunerea pentru noul manager va veni de la medicii din Spitalul Judetean

Antena3 Antena3,
Ionel Arsene, Presedintele CJ Neamt: Propunerea pentru noul manager va veni de la medicii din Spitalul Judetean

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, a declarat marti, la Antena3, ca noul manager pentru Spitalul Judetean va fi ales de medicii din cadrul spitalului. Asta dupa ce luni, fostul Manager, Lucian Micu, si-a anuntat demisia ca urmare a tragediei de la sectia ATI pentru bolnavii de COVID-19. Micu fusese numit la conducerea spitalului in urma cu doar o luna si era al 8-lea director, numit in mai putin de un an. continuă pe Antena3

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN PIATRA NEAMT: O tragedie fara margini, care a indoliat judetul

Incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, soldat cu 10 morti, este una dintre cele mai mari tragedii care a indoliat judetul, a declarat presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, transmite Agerpres.

Ionel Arsene, presedinte CJ Neamt: Vinovatii pentru incendiu vor fi trasi la raspundere

Incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, soldat cu 10 morti, este una dintre cele mai mari tragedii care a indoliat judetul, a declarat presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, potrivit Agerpres. ro.

Presedintele CJ Neamt anunta alocarea de fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI. Ionel Arsene: Grav este ca Guvernul a folosit spitalele in lupta lor politica Sunt convins ca aceasta tragedie putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a anuntat ca vor fi alocate fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, ca urmare a.

Ionel Arsene, presedinte CJ Neamt: Este dezinformare. Saloanele ATI sunt cu avizele la zi

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, sustine ca sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt nu a fost modificata. Mai mult, aceasta are toate avizele la zi.

Seful CJ Neamt, Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean: Suntem in curs de autorizare ISU Daca era deschis spitalul de la Letcani, tragedia putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al PSD Neamt, a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatia de la ISU o au toate spitalele din Romania, a spus Arsene.

INCENDIU PIATRA NEAMT: Conducerea filialei Pro Romania ii cere demisia presedintelui CJ, Ionel Arsene

Coordonatorul filialei Neamt a Pro Romania, Liviu Harbuz, i-a cerut presedintelui CJ Neamt, Ionel Arsene, sa isi asume tragedia de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si sa demisioneze din functie.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Seful CJ, Ionel Arsene: Nu s-a facut nicio modificare in acel corp de cladire

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, ii raspunde, duminica, prefectului de Neamt, care a spus ca s-au facut lucrari fara aviz si de aceea ar fi izbucnit incendiul de la Spitalul Judetean. Dezinformare, striga Arsene, care afirma ca in corpul ATI nu s-au facut modificari.

Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean Piatra Neamt: Suntem in curs de autorizare ISU. Toate spitalele din Romania au probleme

Presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al organizatiei PSD Neamt Ionel Arsene a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatie de la ISU au toate spitalele din Romania, a adaugat el.

Ionel Arsene a invitat la consultari partidele din CJ Neamt

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a invitat la consultari reprezentantii p.

PNL Neamt solicita demisia lui Ionel Arsene din functia de presedinte al Consiliului Judetean

Liberalii organizatiei PNL Neamt solicita demisia social-democratului Ionel Arsene din functia de presedinte al Consiliului Judetean Neamt, deoarece consecintele deciziilor lui au fost tragice pentru nemtenii care si-au gasit sfarsitul in locul in care ar fi trebuit sa fie salvati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )